Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai csajok miért nem mernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai csajok miért nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 07:07
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

:D

Akkor bárkihez odamehetek aki tetszik nekem nem fog érte senki rosszallóan nézni?Senki nem veszi majd tolakodásnak?

Már csak azt nem értem, hogy mi ez az "adás" hogy odaadják magukat nekem, én is odaadom magam nekik amikor odamegyek és elmondom, hogy tetszenek, nekem ez úgy hangzik, hogy a nő van beállítva úgy mint érték amit a férfi kap meg, pedig a nő is megkapja a férfit, miközben nem tesz érte semmit, miért fogalmazol úgy mintha a nők felsőbbrendű férfiaknál értékesebb lények lennének?

2011. nov. 11. 12:54
 22/58 LadyLee ***** válasza:
48%

"éppen hogy az a pasi fogja hamarabb mgcsalni a nőjét, akire a nő úgy mászott rá, és neki semmit nem kellett tennie érte"

No, azért nem általánosítsunk, nagyon remélem, hogy nem így van / lesz. Sőt, igazából nagyon csodálkoznék is rajta, tekintetbe véve, hogy az esetemben szerintem leginkább a félénkség volt az oka a kezdeményezés hiányának, ez pedig ebből a szempontból pont előnyös - ahogy nálam másnál sem merne valószínűleg kezdeményezni. Bár a megcsalás szerintem fejben kezdődik - és az már pont elég is, nem kell történnie semminek.

Viszont az ajándék hasonlatod ott sántít, hogy szerintem nem az a lényeg, hogy ingyen kaptad-e, vagy hogy sokat kellett-e fizetni érte, hanem az, hogy mégis mi az ajándék tárgya. Az ajándékba kapott Mont Blanc-ot is értékelni fogod.

No meg arról nem is beszélve, hogy a te logikád szerint a nő az, aki ingyen kap valamit ezért ő nem fogja értékelni. Ez nyilván nincs így. Minden eset egyedi, és szerintem vannak olyan esetek / helyzetek, ahol belefér, ha a nő kezdeményez. De alapvetően persze az én véleményem is az, hogy ez a férfi dolga.

2011. nov. 11. 13:06
 23/58 A kérdező kommentje:

Nem helyénvaló a nőt ajándékként feltüntetni, miért lenne az?

Attól, hogy nő nem lesz sem ajándék sem főnyeremény sem egy hű de nagy érték, bizonyítsa az értékeit azzal, hogy hűséges, jól főz, kedves, figyelmes.

Amit meg írtam azt úgy értettem, hogy van pasi aki csak szexre használja ki a nőket, na most inkább egy olyat választanak csak mert kezdeményez mint egy olyat aki nem kezdeményez de hűséges lenne?

2011. nov. 11. 13:11
 24/58 anonim ***** válasza:
48%
Jah, hogy főzzön, mosson, vasaljon, mindent csináljon meg, hogy bizonyítsa az értékét, de te odamenni is lusta vagy? =D Hát ilyen kölyökkel soha nem hozzon össze a sors.
2011. nov. 11. 13:13
 25/58 A kérdező kommentje:

Nem vagyok lusta odamenni, olvasd már vissza, írtam, hogy akkor odamegyek ha valaki tetszik, meggyőztetek!

De akkor ő meg legyen nő és főzzön, vasaljon, minden ami a nő dolga, ha már úgy sem tesz semmit azért hogy a pasija legyek akkor persze, hogy elvárom, nem tudom miért meglepő.

2011. nov. 11. 13:26
 26/58 anonim ***** válasza:
Csak olyan nőkhöz mentem oda, akik valamilyen jelét adták érdeklődésüknek irántam. Akkor most ki kezdeményezett?
2011. nov. 11. 13:50
 27/58 anonim ***** válasza:
45%

09:24es vagyok,látom most már azon van a vita hogy érték,nem érték,ajándék,nem ajándék meg a nő dolga a házimunka

egy igazi komoly,szerelmen alapuló kapcsolatban mindkét fél értéknek,ajándéknak tekinti a másikat,attól függetlenül, a lány kezdeményezett vagy csak jeleket adott a férfinak,vagy fordítva,a házimunka az meg nem olyan,hogy a nő dolgozzon csak arra jó az ugyanúgy közös feladat mint a gyereknevelés,természetesen,ha a nő otthon van nincs munkája a házimunka érdemi részét ők végzik,de ha mindketten dolgoznak akkor beosztják,melyiket,melyik esetleg elvégzik a másik helyett,ha úgy adódik,a gyereknevelés sem a nő dolga, a pár vállalja,és a pár nemz gyereket nem a nő csinálja fel magát. Még mindig tartom magam az előző válaszomhoz,amúgy sem értem mi a problémád nem rinyálni kell itt hanem férfiként viselkedni kedves kérdező. 23F

2011. nov. 11. 14:02
 28/58 A kérdező kommentje:

Az hogy hiába viselkedek férfiként, kimegyek az utcára, leszólítok nőket semmi.

Így elég nehéz.

2011. nov. 11. 14:12
 29/58 LadyLee ***** válasza:

"Nem helyénvaló a nőt ajándékként feltüntetni, miért lenne az?

Attól, hogy nő nem lesz sem ajándék sem főnyeremény sem egy hű de nagy érték"

Hát azt hiszem itt van a kutya elásva. Alapvetően hibás a hozzáállásod és ezt a csajok is megérzik - el is kerülnek téged messzire, ezért kell a GYK-n sírni.

A nő igenis ajándék, ahogy egy igazi férfi is az egy nőnek.

2011. nov. 11. 14:21
 30/58 A kérdező kommentje:
Most akkor vagy én is ajándék vagyok meg ő is avgy egyikünk sem, megint félreértettél.Mivel egyenrangúak vagyunk így ne legyen már az, hogy ő ajándék én nem, érted...
2011. nov. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!