Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai csajok miért nem mernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai csajok miért nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 07:07
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
te miről beszélsz? nem leszek női szerepben csak mert nem kezdeményezek:D ez hüyleség, ez olyan mintha szakács lennék azért mert lefutok 100km-ert:D
2011. nov. 11. 09:51
 12/58 napietus ***** válasza:
47%
de-de, hiszen a férfi szerepe a hódítás, a nőé hogy hagyja (vagy ne hagyja) magát meghódítani. szóval nagyonis női szerepbe bújsz.
2011. nov. 11. 09:56
 13/58 A kérdező kommentje:
szerintem nem, én nem iylen maradin fogom fel és még sokan mások sem.nézőpont kérdése, jó hüyle szabály ez, sajnálom azokat akik ezt követik
2011. nov. 11. 09:59
 14/58 anonim ***** válasza:
Szeretem az ilyen kérdéseket, amikor a férfiak és nők vitatkoznak egymással. Basszus, mintha ellenségek lennénk:D Egyébként 2emberen áll a kezdeményezés. A nőnek kis jeleket kell küldenie, a férfinak meg le kell szólítania. De a szó klasszikus értelmében, a kezdeményezés a férfi dolga. 22F
2011. nov. 11. 10:47
 15/58 LadyLee ***** válasza:
100%

"nem leszek női szerepben csak mert nem kezdeményezek"

De. Ez bizony feminin viselkedésforma.

Még szerencse, hogy van számos, férfias jellemvonásokban nem szűkölködő hölgy. Én is ilyen vagyok, mostani páromnál is én kezdeményeztem.

DE attól még, hogy bizonyos helyzeteben hajlandó vagyok erre, én is úgy gondolom, hogy ez a férfi dolga lenne és igenis imponál, ha egy férfi kezdeményez. Ha pedig nem, az bizony minusz pont. Az más kérdés, hogy előfordul olyan, hogy egy pasi még a kezdeményezés hiánya miatti minuszok mellett is van olyan érdekes, hogy érdemesnek lássam arra, hogy egy kicsit akkor én törjem magam érte.

2011. nov. 11. 11:34
 16/58 A kérdező kommentje:

Én nem gondolom ezt feminin viselkedésnek, és az sem férfias hogy te kezdeményezel, az lenne a nőies ha sminkelnék, mint mostanában jó pár "férfi". Honnan jön neked ez a beidegződés, hogy ez nőies lenne?Egyszerűen nekem sokkal kényelmesebb az, ha nem utasítanak el, hanem hozzám jönnek oda a nők, sokkal kézenfekvőbb, jobb nekem.

Nem értem miért lenne ez nőies.Attól hogy régen a férfiak kezdeményeztek kizárólag?Kit érdekel, régen internet sem volt, a nők nem tanulhattak, nem dolgozhattak.Már elmúlt.

2011. nov. 11. 11:52
 17/58 LadyLee ***** válasza:
51%

"Egyszerűen nekem sokkal kényelmesebb az, ha nem utasítanak el, hanem hozzám jönnek oda a nők, sokkal kézenfekvőbb, jobb nekem."

Hahaha... És ez tömegesen elő szokott fordulni? Feltételezem nem, mert akkor nem írogatnál a GYK-ra.

2011. nov. 11. 12:02
 18/58 A kérdező kommentje:

Nem szokott, nagyon ritkán szokott megesni.

Ezt eddig annak tudtam be, hogy ronda vagyok és kevés csajnak tetszem.

Ezek szerint azért nem jönnek hozzám csak 1-2 csaj / év mert nekik így kényelmes és azt akarják én menjek hozzájuk?

2011. nov. 11. 12:07
 19/58 A kérdező kommentje:

Vagy még az az oka lehet, hogy nem mernek.Pedig lenne egy jó pasijuk, megérné nekik.:)

Inkább olyannal vannak aki kezdeményez aztán megcsalja őket?Az jobb?megáll az eszem.

2011. nov. 11. 12:18
 20/58 napietus ***** válasza:
55%

" azt akarják én menjek hozzájuk?" igen. leesett a tantusz? hát kellett hozzá idő...

hogy meg a töktlenség és a hűség összefüggenénk, azt kétlem :D éppen hogy az a pasi fogja hamarabb mgcsalni a nőjét, akire a nő úgy mászott rá, és neki semmit nem kellett tennie érte. egy igyen kapott ajándéktollat simán odaadok valakinek, vagy akár el is vesztem, nem érdekel. egy mont blanc-al azért más a helyzet...

2011. nov. 11. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!