Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legaranyosabb bókotok, amit kaptatok?
Igen, tényleg egy duci csaj vagy. De egy gyönyörű duci csaj.
A exemtől... azt hiszem ez volt az egyetlen bókja, amit még komolyan gondolt :D
Állandóan bókol, de a legjobbat egyszer emailben küldte (épp a gondolatok pepírra vetéséről volt szó, én azt mondtam, nekem az mennyire nem megy):
"Ha olyan egyszerű lélek lennél, nem érdekelnél annál tovább, hogy megnézlek, mert jól fest a fotonlenyomatod a retinámon, aztán elfelejtelek."
"Olyan helyes vagy, annyira de annyira férfias vagy, szeretlek"
Egy exemtől:)
21f
Nekem a matektanárnénim mondta - Jaj aranyom ahogy itt ülsz az első sorban a kis virágoddal olyan vagy mint egy tündér :) Nagyon jól esett.
Na meg mikor a kedvenc énekesem koncertjén voltam és csak ketten voltunk és búgott a zene és a szemembe nézett és azt mondta gyönyörű vagy majd a fülemhez hajolt és azt suttogta koncert után veled még dolgom van ... Phú Akkor is majd elolvadtam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!