Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legaranyosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legaranyosabb bókotok, amit kaptatok?

Figyelt kérdés
Kitől kaptátok?:)
2011. nov. 9. 00:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy a farkad. Az exemtől.
2011. nov. 9. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg egy duci csaj vagy. De egy gyönyörű duci csaj.

A exemtől... azt hiszem ez volt az egyetlen bókja, amit még komolyan gondolt :D

2011. nov. 9. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
A párom néha Gyönyörűségemnek hív. Nagyon jól esik. :)
2011. nov. 9. 01:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Állandóan bókol, de a legjobbat egyszer emailben küldte (épp a gondolatok pepírra vetéséről volt szó, én azt mondtam, nekem az mennyire nem megy):

"Ha olyan egyszerű lélek lennél, nem érdekelnél annál tovább, hogy megnézlek, mert jól fest a fotonlenyomatod a retinámon, aztán elfelejtelek."

2011. nov. 9. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy kisfiú mondta, mikor keresztül mentem egy játszótéren, hogy levágjam az utat: "Nézd papa, elmegy a szép lány" jajj annyira jólesett:)
2011. nov. 9. 11:50
 6/9 A kérdező kommentje:
ezek nagyon jók:) jöhetnek még:)
2011. nov. 9. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:

"Olyan helyes vagy, annyira de annyira férfias vagy, szeretlek"

Egy exemtől:)

21f

2011. nov. 13. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a matektanárnénim mondta - Jaj aranyom ahogy itt ülsz az első sorban a kis virágoddal olyan vagy mint egy tündér :) Nagyon jól esett.

Na meg mikor a kedvenc énekesem koncertjén voltam és csak ketten voltunk és búgott a zene és a szemembe nézett és azt mondta gyönyörű vagy majd a fülemhez hajolt és azt suttogta koncert után veled még dolgom van ... Phú Akkor is majd elolvadtam :))

2011. nov. 13. 12:14
 9/9 Rat Poison ***** válasza:
Még általánosban mesélte egy karácsonyi rendezvény keretében az akkori osztályfőnököm helyettese, hogy az elmémet élesítő pedagógusok egyike (nem nevezte nevén) arról áradozott nekik, mekkora kiemelkedő zseninek tart engem. Azóta sem villanyozott fel dicséret ahhoz mérhetően.:D
2012. szept. 7. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!