Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen, és "hogyan" kaptátok az első csókot?
7 évesen, elsőben. Az egyik fiú kitalálta, hogy milyen vicces már, ha megcsókol mindenki szeme láttára. Úgyhogy odacsődített mindenkit, aztán lekapott (amúgy ketten fogtak le :D). De az még nem volt nyelves vagy ilyesmi.
Az első komolyabbat 13 évesen kaptam, egy olyan fiútól, aki udvarolt nekem akkor.
12 éves voltam, a fiú megcsalt, sosem szeretett, talán nem is tetszettem neki igazán. Durva volt, szinte egyből ledugta a nyelvét a torkomon. Onnantól kezdve mindig féltem, h újra megteszi. Két hétig voltunk még együtt (akkor bukott le a másik csajjal).
De nem ezt számítom első csóknak! Ez nem csók volt, hanem rossz élmény.
19 évesen megismerkedtem a férjemmel. Csodálatos férfi, gyengéd. Az ő első csókja AZ ELSŐ CSÓK. :)
Múlthét Pénteken :))
A barátommal akkor már több, mint 2 hónapja együtt voltunk. Sétáltunk kézen fogva a Margit szigeten, leültünk egy padra, beszélgettünk. Átölelt, és lassan közelített felém, és akkor . ^^ Mindketten akkor csókolóztunk először, de nagyon jó volt ˘:$ :)
AZ első oviban. :D
A "másik első" 12 évesen egy 13 éves fiútól, aki úgy smacizott mint egy HAL. Borzasztó volt xD
Az ELSŐ igazi pedig: meismerkedtem neten egy 17 éves sráccal (15 voltam), és anyuék megengedték hogy találkozzunk, de csak ha ő jön hozzánk (így szemmel tudták tartani az idegent). A kapuban megjelent egy bukósisakos, fekete dzsekis félisten, és egyszerűen lekapott :D Na az jó volt :D
10:43! Azt nem említetted hány éves vagy :)
A többieknek (meg neked is) nagyon szépen köszönöm :)
12 évesen .. az egyik nyáron feküdtem a sráccal a fűven és ledugta a nyelvét a torkomon .. na ettől szarabb élményem még nem volt azóta nem jártam fiuval de nem is akarok 15 éves koromog .... xDDD ....
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!