Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ezt a kombinációt milyennek találjátok (Kép)?
Ha egy lányon buliban ilyen combig érő cucc van,és magassarkú plussz egy miniszoknya és egyszerű fekete felső.
De a szoknya és ez között kilátszik a láb rész nem kicsit,az milyen?
Ribancos? Vagy milyennek találjátok?
szombaton voltam a 6. kerületben 1 rosszlányok.hu-s prostituáltnál.
pont ugyan ez a cucc volt rajta.
gratulálok te ku.rva.
Utolsó -.-
Jólvan,akkor nem megyek igy. : )
menjél így nyugodtan, ettől tényleg mindenki beindul, most mit számít ki mit gondol rólad? ha csaj lennék vszeg én is felvennék ilyen ruhákat néha néha
de azért utcára vigyél magaddal sokkolót/gázsprét :P
Az a kérdés, hogy mit akarsz: ha csak szimplán azt akarod, hogy megdugjanak, akkor tökéletes választás. Ha szeretnéd, hogy komolyan is vegyenek, akkor maradj valami ízlésesebbnél.
Csak azt ne kövesd el, hogy így mész bulizni, megdöntenek, majd panaszkodsz, hogy "vajon miért nem akarnak tőlem többet" - mert az már nagyon lejárt lemez. Aki kurv@nak megy, ne csodálkozzon, ha megdugják. Persze ha ez a cél (ami adott esetben egy teljesen legitim cél lehet, hiszen nekünk is vannak igényeink) akkor OK, egyébként meg gondolkozz el egy kicsit az ízléseden.
De nem lennék senkivel! Nem azért mennék igy hogy megd*gjonak. -.- Mert nem vagyok egy ribanc,csak bevállalós az öltözködés terén. :)
Attól ,hogy valaki kihivó nem azt jelenti,h akárki megkaphatja. :)
"Attól ,hogy valaki kihivó nem azt jelenti,h akárki megkaphatja. :)"
De mindenki azt hiszi majd:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!