Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek válaszát várnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek válaszát várnám elsősorban. Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy randiztam (már 2x) egy lánnyal és úgy volt, hogy tegnap megint összefutunk de sajnos közbe jött neki valami és emiatt nem tudtunk találkozni (csak megjegyezném, hogy vacsorázni volt a szüleivel és neki még hnap iskola volt azaz ma és köztünk 35 km van, és csak este ért haza). Na már most azt terveztem, h nem megyek fel se msn re se fészre. Úgymond "eltűnök" 3 napra (ha tehetem akkor általában ráírok, mert hiányzik) és szerintetek ez mennyire fog használni, ha nem talál sehol ill. biztos vmien szinten hiányzok majd neki, h nem írok rá. És ez szerintetek mennyire lehet hatásos? (bocs, ha zavaros voltam) F/19
2011. nov. 7. 21:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Pedig eddig csak nála volt az, hogy lementem a városába kocsival, ahol lakik ill. egy másik helyre, ahol tanul vonattal. Arra akarok kilyukadni, hogy megragadtam minden lehetőséget, hogy találkozzak vele. És jól is éreztük magunkat. Majd megpróbálok vele hnap beszélni, hogy tudnánk e találkozni. :)
2011. nov. 7. 23:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Ma is ráírjak? Vagy hnap felhívjam telón?
2011. nov. 8. 17:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem igyekezz vele személyesen összefutni, mintegy "véletlen". Akkor nem fogja tudni elkerülni a kérdéseidet.
2011. nov. 8. 17:28
 14/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy muszáj vele egyeztetnem, mert másik városban lakik, meg én most pesten vagyok és csak pénteken megyek haza.
2011. nov. 8. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Na, ő csinálja jól az "eltűnést" :) Nem szívódik fel, csak nem rohan utánad.

Ha te is meg tudod ezt csinálni, az sokkal hatásosabb, sokkal inkább felkelti az érdeklődést, mint egy teljes eltűnés. Ha ír neked, várj egy napot a válasszal, és hasonlók.

2011. nov. 20. 21:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Csak annyira sz*r, hogy több, mint 1 hónapja nem láttam és sose tudunk találkozni, mert mindig közbejön valami. De muszáj nála tepernem, mert nagyon kéreti magát. Mostanában visszafogottabb vagyok vele, köszönhetően annak, hogy mostanában elég sok csajjal tartom a kapcsolatot. Szerintem kicsit bepánikolt, ami végülis jó. :) De most megint várhatok péntekig, hogy tudjak vele találkozni, már ha lesz rá esélyem. Csak megint ezzel kell majd előrukkolnom előtte. Multkor azt hittem, h végre talizunk, mert föl is hívtam és éreztem a hangján, hogy örül is nekem, meg nem hagytam magam, az unokatesóm is teljesen bepörgött, mert hallotta, hogy miket mondtam neki a telefonba. :D
2011. nov. 20. 22:42
 17/20 A kérdező kommentje:

Mi lenne, ha zt elküldeném neki levélben: a gondolata is fáj annak, hogy 1 hónapja nem láttam

az új hold is felkelt, de ön sehol

napkelték, napnyugták meleg fényében az ön arcát kutatom

a szívem apró darabokra hullt, hogy darabkái a tű fokán is könnyedén átférnek

hiányzik, mint nap a bimbózó virágnak, a fagyos tél markában

szépségének fénye nem ragyoghat be, s így szívem keménnyé dermed a hideg tél hideg sötétjében

a remény szerelmünk éltetője, a remény ad erőt, hogy a nappalokat és az éjszakákat elviseljem

reménykedve várom a napot mikor ismét angyali szemébe nézhetek

a szívem az öné, örökkön örökké imádni fogom magát...

Vagyinkább ilyet ne erőltessek felé? Hátha meglágyulna a szíve és így biztosan találkozna velem...milegyen?

2011. nov. 21. 00:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Vagy csak kiteszem szimplán a falamra és lehet, h venni fogja a lapot.
2011. nov. 21. 00:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ne. Eddig 2x voltál vele, még nem ismered annyira, hogy meg tudd tippelni, hogyan reagál egy ilyesmire. Lehet, hogy ijesztően soknak tartaná az érzelmeidet.

Adj neki időt, hogy eldöntse, mit akar. Legyél fenn msn-en, de ne erőltesd, ne keresd, várd meg, amíg ő megy utánad.

2011. nov. 21. 06:55
 20/20 A kérdező kommentje:
De most bennem van az, hogy megint le kell dumálnom vele, hogy találkozzunk hétvégén. Szóval majd rá kell írnom. Csak olyan sz*r, hogy mindig ezzel "idegesítem", de már effektíve régen láttam :/ gondolom ezt megbeszélhetem vele, ugye?
2011. nov. 21. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!