Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek "papucs" az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "papucs" az a férfi, aki nem üt vissza, ha pofont kap egy nőtől?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 14:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
63%

tegnap 23:25

Az egész intelligencia függvénye. A műveltebb emberek kevésbé agresszívak, szóval ne használd a primitív szót azokra, akik nem ütnének meg nőt.

2011. nov. 8. 13:46
 32/42 anonim ***** válasza:
31%

13:46

Ezt mondjad azoknak a nőknek, akik támadnak!

Addig ez jogos önvédelem. Látom nagyon fáj az igazság neked. Amúgy ha te művelt ember lennél, nem írnál akkora marhaságokat, mert tudnál gondolkodni. Ennyit erről.

2011. nov. 8. 15:40
 33/42 anonim ***** válasza:
59%
Te miről beszélsz? Nem megtámad te idióta, hanem egy pofont ad. Olvasd már el a kérdést mielőtt baromságot írsz. Nyilván bele is halnál a fájdalomba. :D És senki sem pofozkodik ok nélkül... Részemről le van zárva a téma.
2011. nov. 8. 17:52
 34/42 anonim ***** válasza:
28%

15:40

Ezzel az erővel a nőnek pofont adni sem támadás, tehát senki sem kerülhet bíróság elé. Te a másik válaszolót támogatod, ugyanakkora nagy baromságokat írtok, de az érveitek kiütik egymást.

Most is bebizonyítottad, hogy mennyire primitív agyhalott vagy. Gondolkozzál már te idióta IQ harcos, mielőtt marhaságokat írsz! :D

2011. nov. 8. 18:09
 35/42 anonim ***** válasza:
56%
17:52-nek szólt a 18:09-es írás.
2011. nov. 8. 18:11
 36/42 A kérdező kommentje:
Kié lesz az utolsó szó?
2011. nov. 8. 20:22
 37/42 anonim ***** válasza:
53%

Akkora baromság az egyenjogúsággal érvelni.

Amikor még nem volt egyenjogúság akkor nem vertek nőt?:D

2011. nov. 9. 17:10
 38/42 anonim ***** válasza:
35%
Baromság az egyenjogúságot figyelmen kívül hagynod. Ugyanis ez a tény egyértelműen megbuktatja minden állításodat. Ha nem lennél tudatlan, akkor tudnád, hogy ma már nem a régen van.
2011. nov. 11. 11:04
 39/42 mus musculus ***** válasza:
50%
Látom, ez a 68%-os még mindig veri a nyálát. Találkoztam a kommentárjaival már vagy 5 verekedős topicban, mindig lelt magának vitapartnert. Csak annyit mondanék, van szituáció, melyben jogos a pofon, ilyen pl. a kihasználás, megcsalás, etc. Sajnos egyesek nem képesek másból érteni, velük szemben ez az egyetlen módja a visszavágásnak, az észhez térítésnek. Lehet, hogy bizonyos értelemben támadás, de szerintem simán megérdemel ennyit az, aki kib*sz a másikkal, ezzel sokkal nagyobb fájdalmat okozva neki (csak nem fizikailag). Persze ha jóformán ok nélkül történik a pofozkodás, vissza lehet ütni, én nem mondom, de ha ténylegesen kiváltotta valami, érdemes elgondolkozni rajta inkább.
2011. nov. 11. 16:36
 40/42 anonim ***** válasza:
30%

16:36

Nem vagy normális.

Először is: te összekeversz valakivel. Másodszor: én csak mától vagyok 68%-on, szóval elbuktál a saját hülyeségedben.

Ha a nőnek jogos a pofon, akkor a férfinek is jogos. Ha a nő üt, akkor visszaütéssel kell észhez téríteni a nőt, mert különben azt hiszi neki mindent szabad.

2011. nov. 11. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!