Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? El lehet műtétet végezni 18 éves kor alatt? Nagyon kilóg a kiajkam és nekem ez egyáltalán nem tetszik. Mit csináljak??
Nekem is olyan, és én is utálom. Gondolkodtam már rajta, h ha lesz pénzem megműttetem (most lettem 18), de arra jutottam h nagy a kockázat. Eddig két barátom volt, egyikőjüket sem zavarta...
Csomószor lehet olvasni h elrontanak műtétet...aztán utána nem érzel semmit akkor ciki:( Próbálj megbarátkozni vele, én is próbálok:(
És mennyibe került?
Nem nagyon érdekel hogy nagyon fáj mert nekem nagyon nem tetszik és meg akarom valahogy csináltatni!
Köszi a válaszodat!!
Jaj, szegény, én tényleg nagyon sajnállak. Engem is nagyon zavarna, ha valóban nagyok. Erről szerintem ne az aktuális barátodat kérdezd meg, hanem min. 3 plasztikai sebészt. A 3 véleményből és műtéti javaslatból már reálisabban fogod látni a képet. Hogy érzéketlenné válik a "terület" az új kötőszövetesedéstől?! Igen, ha a sebést kivágja a klitoriszodat! Arra meg nagyon vigyáznak -itt nálunk legalábbis:-),mert akkor csúnyán beperelheted őt.
Erre (a klitoriszod épségére) garanciát is kérhetsz!!! Az árak sebészenként eltérnek, de találtam neked egy árlistát, ahol plasztikai sebészek is vannak: [link]
Ne aggódj, meg lehet oldani!
Nekem is ilyen, és az egyik ráadásul jóval nagyobb, mint a másik, de szerintem nem ronda.
Párom meg kifejezetten odáig van érte, (főleg, hogy jobban el lehet vele játszadozni), pedig már nem kevés nőt látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!