Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? El lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szöszi1994 kérdése:

Mit csináljak? El lehet műtétet végezni 18 éves kor alatt? Nagyon kilóg a kiajkam és nekem ez egyáltalán nem tetszik. Mit csináljak??

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 07:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan, és én is utálom. Gondolkodtam már rajta, h ha lesz pénzem megműttetem (most lettem 18), de arra jutottam h nagy a kockázat. Eddig két barátom volt, egyikőjüket sem zavarta...

Csomószor lehet olvasni h elrontanak műtétet...aztán utána nem érzel semmit akkor ciki:( Próbálj megbarátkozni vele, én is próbálok:(

2009. máj. 7. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem épphogy tetszik.

17/F

2009. máj. 11. 15:15
 13/19 anonim válasza:
Fogadd el magad..nekem is olyan..a pasiknak sztem tetszik, legalábbis eddig még nem volt rá panasz..a másik,meg ha szeret valaki nem azzal fog foglalkozni hogy milyen hanem ígyis-úgyis szeretni fog!!!
2009. máj. 15. 23:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha megműteted, akkor érzéketlenné válik, mert az erededi szövetek helyére kötőszövet kerül és az sokkal rosszabb, mintha kilóg!
2009. máj. 17. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne műtesd meg! Tegnap (05-17-én) este volt a tévében, hogy egy ennél egyszerűbb műtéttel tettek tönkre egy 17 éves lányt!!!
2009. máj. 18. 08:26
 16/19 anonim válasza:
Én megcsináltattam 2 éve, de nekem nem esztétikai oka volt, hanem annyira nagy volt az egyik, hogy kidörzsölődött véresre járás, futás közben. Én nem bántam meg, de amíg csak esztétikai, addig nem ajánlom, iszonyúan fáj...
2009. máj. 22. 22:50
 17/19 A kérdező kommentje:

És mennyibe került?

Nem nagyon érdekel hogy nagyon fáj mert nekem nagyon nem tetszik és meg akarom valahogy csináltatni!

Köszi a válaszodat!!

2009. máj. 24. 10:18
 18/19 anonim válasza:

Jaj, szegény, én tényleg nagyon sajnállak. Engem is nagyon zavarna, ha valóban nagyok. Erről szerintem ne az aktuális barátodat kérdezd meg, hanem min. 3 plasztikai sebészt. A 3 véleményből és műtéti javaslatból már reálisabban fogod látni a képet. Hogy érzéketlenné válik a "terület" az új kötőszövetesedéstől?! Igen, ha a sebést kivágja a klitoriszodat! Arra meg nagyon vigyáznak -itt nálunk legalábbis:-),mert akkor csúnyán beperelheted őt.

Erre (a klitoriszod épségére) garanciát is kérhetsz!!! Az árak sebészenként eltérnek, de találtam neked egy árlistát, ahol plasztikai sebészek is vannak: [link]

Ne aggódj, meg lehet oldani!

2009. jún. 5. 09:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen, és az egyik ráadásul jóval nagyobb, mint a másik, de szerintem nem ronda.

Párom meg kifejezetten odáig van érte, (főleg, hogy jobban el lehet vele játszadozni), pedig már nem kevés nőt látott.

2009. jún. 6. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!