Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet abortuszt végezni?
Figyelt kérdés
Barátnőm 15 éves, és valószínűleg már 10 hetes...Mik a kockázatok? Meg lehet még szakítani?2010. máj. 21. 19:40
2/8 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz menjen el. Onnantól kezdve utána már mondják, hogy mi a teendő. Elvileg 12 hét, de olyat is hallottam, hogy 18 éves kor alatt 28 hét. Bár az azért már elég sok. Nődoki tud mindent. Kockázat mindig van. Legközelebb jobban odafigyelni.
3/8 A kérdező kommentje:
értem köszi.. nagyon szeretnék neki segíteni.. amúgy tudom, h szükséges szülő beleegyezése.. de mindenképp a szülőnek kell lennie? Nem lehet mondjuk egy felnőtt?
2010. máj. 21. 20:48
4/8 anonim válasza:
Mondjátok el a szülőknek, ők még tudnak segíteni, de siessetek mert 12 hetes korig lehet elvetetni, es nem egyik naprol a masikra megy! Vagy szóltok a szülőknek vagy apa leszel!
5/8 anonim válasza:
Csak a szülő egyezhet bele, mivel ő a gyám, ezt nem lehet kikerülni hogy a szülők ne tudják meg. Nődoki elküld vizsgálatokr, védőnőhöz, meg kell indokolni miért nem szeretnéd a babát, + még fizetni is kell érte. Vegyetek bátorságot és valljátok be otthon hogy mi történt!
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondta el ( amúgy lány vagyok, a barátnője . Igy nem tudok neki segíteni se.. sajnos
2010. máj. 21. 21:08
7/8 anonim válasza:
bár jelen megállapításom összesen azon a pár hónap tapasztalatán alapul, amit itt a gyakorikérdésen eltöltöttem, azt hiszem a jelenlegi ifjú-ifjúság szexuális élete elkeserítő értem ezalatt a 13-16-17 év körülieket kik agyilag nem értek fel a témához még. tosznak mint a nyulak, de nem gondolnak bele semmibe, ez nem olyan, hogy levered a söröskorsót, majd összesöpröd a szilánkokat, meg felmosol. tudom hogy kellemes, emg a gumi/ gyógyszer drága, illetve "ciki" ilyen kérdésekkel bombázni a szülőt, nyőgyógyászhoz járni, de dugni azt nem ciki? azt lehet mert az jó. csak tovább kéne látni az orgazmusnál. azt hiszem az ifjúság nagy része nincs tisztában a dolgokkal, vagy egyáltalán nem is töri magát hogy tisztában legyen vele, csak az élvezet. felelősség? a felnőttséghez nem a dugás tartozik hozzá, hanem hogy ebben a témában is felelősen tudunk cselekedni. tudom, nem konkrét segítség, de kikívánkozott.
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen egyet értek veled.. :S Mert én is úgy veszem észre, h leszarja az egészet. Nincs tisztában azzal, h mit is csinál/t. A barátja is már csak ez miatt van vele... Én nekem meg nem szólt a dologról, barátjától tudtam meg, de ő nem tudja, h én tudom. Mert az van, h neki ápr. elején mutatta ki a teszt h terhes. De nekem már márciusba mondta h nem jött meg e menzesze, de akkor még csak poénkodott vele... És most ugy kb. akkor 10 hetes lehet... és még húzza!!! felháborító
2010. máj. 22. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!