Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig lehet abortuszt végezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet abortuszt végezni?

Figyelt kérdés
Barátnőm 15 éves, és valószínűleg már 10 hetes...Mik a kockázatok? Meg lehet még szakítani?
2010. máj. 21. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
12 hét
2010. máj. 21. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Nőgyógyászhoz menjen el. Onnantól kezdve utána már mondják, hogy mi a teendő. Elvileg 12 hét, de olyat is hallottam, hogy 18 éves kor alatt 28 hét. Bár az azért már elég sok. Nődoki tud mindent. Kockázat mindig van. Legközelebb jobban odafigyelni.
2010. máj. 21. 20:06
 3/8 A kérdező kommentje:
értem köszi.. nagyon szeretnék neki segíteni.. amúgy tudom, h szükséges szülő beleegyezése.. de mindenképp a szülőnek kell lennie? Nem lehet mondjuk egy felnőtt?
2010. máj. 21. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok el a szülőknek, ők még tudnak segíteni, de siessetek mert 12 hetes korig lehet elvetetni, es nem egyik naprol a masikra megy! Vagy szóltok a szülőknek vagy apa leszel!
2010. máj. 21. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szülő egyezhet bele, mivel ő a gyám, ezt nem lehet kikerülni hogy a szülők ne tudják meg. Nődoki elküld vizsgálatokr, védőnőhöz, meg kell indokolni miért nem szeretnéd a babát, + még fizetni is kell érte. Vegyetek bátorságot és valljátok be otthon hogy mi történt!
2010. máj. 21. 20:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondta el ( amúgy lány vagyok, a barátnője . Igy nem tudok neki segíteni se.. sajnos
2010. máj. 21. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
bár jelen megállapításom összesen azon a pár hónap tapasztalatán alapul, amit itt a gyakorikérdésen eltöltöttem, azt hiszem a jelenlegi ifjú-ifjúság szexuális élete elkeserítő értem ezalatt a 13-16-17 év körülieket kik agyilag nem értek fel a témához még. tosznak mint a nyulak, de nem gondolnak bele semmibe, ez nem olyan, hogy levered a söröskorsót, majd összesöpröd a szilánkokat, meg felmosol. tudom hogy kellemes, emg a gumi/ gyógyszer drága, illetve "ciki" ilyen kérdésekkel bombázni a szülőt, nyőgyógyászhoz járni, de dugni azt nem ciki? azt lehet mert az jó. csak tovább kéne látni az orgazmusnál. azt hiszem az ifjúság nagy része nincs tisztában a dolgokkal, vagy egyáltalán nem is töri magát hogy tisztában legyen vele, csak az élvezet. felelősség? a felnőttséghez nem a dugás tartozik hozzá, hanem hogy ebben a témában is felelősen tudunk cselekedni. tudom, nem konkrét segítség, de kikívánkozott.
2010. máj. 21. 21:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen egyet értek veled.. :S Mert én is úgy veszem észre, h leszarja az egészet. Nincs tisztában azzal, h mit is csinál/t. A barátja is már csak ez miatt van vele... Én nekem meg nem szólt a dologról, barátjától tudtam meg, de ő nem tudja, h én tudom. Mert az van, h neki ápr. elején mutatta ki a teszt h terhes. De nekem már márciusba mondta h nem jött meg e menzesze, de akkor még csak poénkodott vele... És most ugy kb. akkor 10 hetes lehet... és még húzza!!! felháborító
2010. máj. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!