Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhességi tesztet menstruációnál is lehet végezni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon kicsi az esélye a terhességnek, ha megjött, de mivel már 2 hónapja gyengébb, és rövidebb ideig is tart, azért vettem egy tesztet, csak nem tudom mikor használjam, megvárjam-e még elmúlik a menstruációm, vagy ilyenkor is lehet-e, mert azt nem írja a használati útmutató.2010. okt. 11. 18:16
1/3 anonim válasza:
A teszt csak és kizárólag a HCG nevezetű hormont mutatja ki, ami csak terhesség esetén (+néhány daganat és ciszta) esetén termelődik. Úgy gondolom, menzesz alatt is megcsinálhatod, de azért figyelj, hogy ne csöppenjen rá vér (bár szerintem az sem okozna gondot:D).
2/3 anonim válasza:
kedves kérdezö majd az eredményt ird meg h milyen lett a teszt ,mert nekem is meg jött az együttlét után ,csak nekem normális volt a mennyisége is és 6napig tartott ,csak most ebben a honapban késik ,de idegeskedek és meg vagyok fázva ..
3/3 anonim válasza:
És második válaszoló, a te állapotodat miben befolyásolja az, hogy a kérdező terhes-e vagy sem?
Ha megjött a menzeszed, ráadásul teljesen normális volt a mennyisége, akkor igencsak elhanyagolható a vszínűsége a terhességnek. Sokkal valószínűbb, hogy a betegség miatt késik. Csinálj te is egy tesztet, és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!