Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megőrjíteni a pasimat anélkül h?
Figyelt kérdés
lesz.opnám vagy ki.verném neki?
Szeretitek azt egyáltalán ha puszilgatunk?
Eléggé tapasztalatlan vagyok a témában. 17/L
2011. nov. 4. 11:43
1/9 anonim válasza:
Miért akarod megőrjíteni egyáltalán? Ne b*sztasd szerencsétlen, hanem légy jó, és szeresd ott lenn.
2/9 anonim válasza:
Ha meg akarod őrjíteni,akkor feküdj be mellé az ágyba,a legszexibb ruhádban,majd engedd neki,hogy picit simogasson,majd húzd magadra a takarót,fordulj be a fal felé és mond azt,hogy jó éjt!
Reakció:1.vagy helyben megerőszakol
2.Elkezd vér spriccelni a szeméből
3.Elkezd zihálni és csorgó nyállal feléd közeledni
4.Habzó szájjal letépi magáról a ruhát,átvedlik vérfarkassá és széttép
3/9 anonim válasza:
Az én párom attól "őrül meg", ha a nyakát puszilgatom, finoman harapdálom stb... de tényleg csak finoman... :D
4/9 anonim válasza:
Figy a fiúknál ez máshogy működik nálunk nagyon sz@r érzés az ha felhúzod aztán nem elégíted ki hanem otthagyod... van akinek még fáj is (fizikailag) nem is kevés embernek szal ilyet ne csinálj... megőrül de nem a jó értelemben :P
18/F
5/9 A kérdező kommentje:
ma 11:56-->hehe ez jó XD
2011. nov. 4. 11:58
6/9 A kérdező kommentje:
ma 11:57 -->köszi a választ :)
2011. nov. 4. 11:58
7/9 anonim válasza:
ma 11:56-os vagyok,igen,tehát miután vérfarkast csináltál belőle,engedd azért magadat-de amit leírtam az erre tökéletes,velem már megcsinálta a barátnőm.Ennél durvább ösztönzést nehéz kitalálni.:D
8/9 A kérdező kommentje:
ma 11:56 :D:D:D:D
2011. nov. 4. 12:02
9/9 anonim válasza:
szerintem biztos megőrülne ha egy másik fiúval lefeküdnél, közben sikoltoznál, felvennétek, utána megmutatnád neki a felvételt és mondanád neki hogy vele is így szeretnéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!