Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogja már fel? Mit kellene még mondanom neki?
Van egy srác aki nagyon akar engem.Követ, és ahol én valószínű hogy ott leszek, oda jön ő is.Rosszabb már mint egy utánfutó.Mondtam neki többször is, hogy nem jól ismer, és én nem olyan lány vagyok aki neki kell.Azt is a szájábarágtam, hogy szeretek valakit, és hiányzik.Úgy gondolom, elég nagy szó hogy szeretek valakit, és ebből megértené, hogy nem akarok tőle semmit.Persze mondtam neki ezeken kívül még sok apróságot, amikből vehetné a lapot...
Ilyenkor mit kell csinálni?
(nem akarom megbántani, mert még egy közösségbe kell lennünk egy pár hónapot, és eddig még ki nem derült milyen értetlen jóban voltunk)
Szerintem mondd azt, hogy te most másba vagy szerelmes és nem tudsz másra gondolni.
Általában ezt elfogadják, és nincs sértődés, mert erről nem tehetsz.
Köszönöm:)
Akkor lehet, hogy durvábban fogom.Elősször megerősítem azt amit már elmondtam neki(szeretek valakit), és ha ezek után is akarja majd, lerázom.Kitalálok valami okosat és ütőset:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!