Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyoknak altalaban a legmenobb/legnepszerubb fiuk jonnek be?
Szóval fiú vagy :D
Háát szerintem az a legnagyobb baj hogy a többség külső alapján ítél :S még ha nem is vagy olyan ronda. Hanem csak átlagos.
én szintén F(/16)
ez hülyeség, én vagyok rá az élő példa
A párom, ma már a férjem, mikor érettségizett, olyan csúnya és sovány volt, hogy mondtam neki: ha így néztél volna ki, mikor megismertelek, szóba sem álltam volna veled. Aztán összekerültünk, egy tánccsoportban táncoltunk, és mindenki jóképűbb volt nála, legalábbis elsőre úgy láttam. Viszont nagyon édesen tudott mosolyogni, és persze volt vagy 20 kiló plusz rajta az érettségis képéhez képest :) Szóval egyre vonzóbbnak találtam. Atán egy évvel később összeházasodtunk, és ma már ő a legszebb férfi a számomra és szörnyen féltékeny vagyok mindenkire.
Hidd el, a normális lányoknak a normális fiúk kellenek. Akinek nem, azzal nem érdemes foglalkozni.
28/N
Szerintem nem.. Én egyáltalán nem vagyok se népszerű, se menő a csajok körében, mégis másfél éve élek boldog párkapcsolatot. :)
17/F
Hát az én férjem sem a legmenőbb/legnépszerűbb kategóriából való. De imádom, mert nagyon kedves és figyelmes.
25/L
Nem feltétlenül (:
A legnépszerűbb pasik általában jó humorúak és többségük olyan pasiideál.
Attól még, hogy körül vannak véve csajokkal, ne legyél biztos benne, hogy azok a lányok szivesen össze is jönnének akár vele
A lényeg az, hogy önmagad add.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!