Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendkívül agresszív lettem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendkívül agresszív lettem. Mit tehetnék hogy "lenyugodjak"?

Figyelt kérdés

Hihetetlen agresszív lettem az utóbbi 3 hónapban, főleg utcán és a tömegközlekedési eszközökön. Nincs sajnos barátnőm/párom úgyhogy a kézfogós párokat különösen rühellem vagy ha egy nekem tetsző lány turbékol a telefonba. (ha előttem tib-lábol akkor simán rngyó minősítéssel elküldöm a csudába)

Járok küzdősportra, kondizni is de csak elfáradok, az agresszivitásom nem csökken. Nem írnám le de volt már KO is.(egy ürgével volt szóváltásom és állcsúcson vertem)

2011. nov. 3. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az előttem leírtakon kívül vitaminhiány is okozhat túlzott ingerlékneységet, ennek nem volna rossz utána járni. Nem iszol túl sok energiaitalt/kávét? Egy haverom ezek túlzott fogyasztásának folyományaként fellépő vitaminhiány miatt lett túlzottan agresszív.
2011. nov. 3. 13:44
 12/17 A kérdező kommentje:

13:16 -ra

A önkényeztetés távol áll tőlem és tényleg nem elégít ki emellett tini dolognak tartom. Call-girl-t havonta igénybe szoktam venni, mert a nők testét imádom. :)

De ez nem jelenti azt hogy 3 hónap múlva BKV-n nem néznék ugyanarra a csajra "szúrós szemmel"...

2011. nov. 3. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem dugj meg vagy 7-8 csajt, az levezeti a feszültségedet hidd el
2011. nov. 3. 14:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha ez olyan könnyen menne, akkor nem járnék CG-khez...
2011. nov. 3. 15:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Nincs valami stresszforrás az életedben amit csak ebben a formában tudsz/tudnál levezetni? Nem normális, ha mindenre pattansz rögtön. Ha rossz napom van én is ökölbe szorítóm olykor a kezeimet (nőként) buszozás közben vagy buszravárva, vagy koliban ha a szobatársam beszól valamit, de azért ez meg is áll itt, és eszembe sem jut ütni, még ha éppen az adott szituban tudnék is.

Valami probléma? Fáradtság? Vitaminhiány tényleg? Pl. én depis voltam, lehangolt, egész nap aludtam egy időszakban és kiderült, hogy szimplán annyi a problémám, hogy durva vashiányom van. :) Ez sem kizárt... A magne B6-ot is azzal reklámozták azt hiszem egy időben, hogy ingerlékenységre való... Az agresszivitás csupán valaminek a következménye és ha eddig nem volt ilyen, akkor neked kell tudnod, hogy változott e valami azóta az életedben ami ezt kiválthatta.

2011. nov. 3. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Csapkodd többet a bohócot, aztán majd lenyugszol.
2011. nov. 3. 17:09
 17/17 anonim válasza:
A megoldás esténként egy akkora varázspálca, amire Harry Potter is ráparázna! :) nyugis zene, külvilág kizár, lazulás....másnap pedig, ha rád tör a hepcija,gondolj vissza az esti nyugira....:)
2011. nov. 3. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!