Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon fura problémám: rendkívül laza, magabiztos gyereknek tűnök, de mégsem vagyok az. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval laza gyereknek tűnök, végülis dumám is rendben van, de el nem tudják képzelni a lányok, hogy igazából egy ízig-vérig besz*ri ember vagyok, mert nem látszik meg rajtam. És mivel nem értik, hogy gyakran emiatt nem lépek, vagy hülyén viselkedem, ezért azt hiszik, hogy nem szeretem őket, stb... És mivel ki nem néznék ezt belőlem, mert ugye magabiztosnak tűnök, ezért meg sem próbálják kideríteni, miért nem csináltam ezt-azt...2010. febr. 28. 00:49
1/4 anonim válasza:
Félsz magadat adni. Ami sok szempontból érthető. A tahókat is előbb választják a nők, mint a félősöket. De ha zavar, vállald fel magad. Vagy keress egy középutat. Csak az előtt tárd fel lassan, kis lépésekben magad aki érdekel. Ha az érzés kölcsönös, meg fogja érteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Magam adom, voltaképp én "gyárilag" ilyen vagyok. Ez a kettősség mindig is megvolt bennem.
2010. febr. 28. 00:54
3/4 anonim válasza:
Teljes mértékben megértem a problémád. Én is majdnem hasonló helyzetben vagyok, azzal a kivétellel, hogy már azzá váltam, aki akartam lenni: magabiztos, határozott, férfias. Nem lesz semmi gond, ha idővel uralod az érzésidet, a tulsajdonságaid felett gátat szabsz, és rájössz, hogyan irányítsd a tökéletes alfahímet, ami benned rejtőzik. Csak higyj magadban! Nem csak határozottnak látszol a csajok szemében, hanem AZ IS VAGY!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!