Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 haverom akivel mostanába nem vagyok tul jóba. én vagyok a hibás vagy csak irigy?
Na szoval van a barátnőm aki előtte haverommal járt.
De csak 3-4 napig vooltak együtt mert csak addig kellet a fiúnak amíg látta hogy sajnálom amiért nem velem van a lány. Ht én bele törődtem ha a lánynak ő kell legyen mert nekem az a fontos neki jó legyen... De miután a haverom észre vette hogy nem nagyon érdekel hogy 1üt vannak egyből szakított vele:S a lány elmondta hogy milyen rossz neki mert mindig meg bízott bennem és utánna kb 1 hónappal összejöttünk. ÉS amikor suli után elmegyünk 1-2 helyre az osztálytársakkal haverom mindig akkor "pofátlankodik" oda amiko tudja hogy nincs rá szükség :S (semmi szexualitás)csak épp kettesben akarunk lenni..(most én vagyok olyan fhasz parszt hogy járok a volt baárnőjével és ez zavarja vagy csak köcsög??)
14/F (nem kell küldeni tanulni van jó apám és anyám akik megteszi^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!