Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már ennyire természetes dolog az, hogy buliba össze-vissza smárol mindenki?
Beszélgetek egy csaj barátommal... 5 pasival smárolt egy buliban, és dicsekedve mesélte. Másik ismerősöm: ő is , és mikor megkérdezem, hogy miért, akkor ez volt a válasz: "Miért?! Szerintem nincsen belőle semmi!" Harmadik ismerősöm: szintén!
Negyedik csajbarátom meg az a fűvel-fával típus, akár szex terén is!Tudnék még ilyet mondani, kb a csajok 70%-át.. és még a pasikra mondanak minden "rossz" dolgot.. XD :D
Csak én lennék ennyire maradi?! Komolyan, néha már azt érzem, hogy nagyon le vagyok maradva!
19/F
Jo persze mindenki csokolózással kezdi,aztán utána jön a szex is.NEm egy és nm két barátnőm példa erre.
15 évesen még csak smárolgatnak,néha egy kis ujjazás stb.PErsze megy a szöveg h jajj én nm avgyok ribanc,mert nem szexelek.
aztán eltellik pár év,és már nm áll meg a csókolózásnál,jöhet a szex is.
Szóval röviden,aki smárolásra kapható,az egy idő után a szexet sem veti meg.
"Tudnék még ilyet mondani, kb a csajok 70%-át.. és még a pasikra mondanak minden "rossz" dolgot.. XD "
Szerintem a pasik sem jobbak, mivel velük smárolnak ezek a csajok.
Legközelebb adj nekik kis fecnit nemibeteg gondozó címével telefonszámával. Szép kis herpeszeket stb szedhet össze. :) fúúúúj
Sajnos ki kell ábrándítsalak. Régen még a lányokat kellett félteni, most meg? :( Bezzeg az én időmben :) mondhatnám, de már akkor is elterjedőben volt, de nem ennyirenyilvánosan buszon hangosan vihogva mesélve...komolyan mondom sajnálom azt a pici százaléknyi fiatalt, akik normálisan gondolkodnak, ott kezelik az intimitást ahol kell. De sajnos túlságosan is működik az általánosítás így minden lány ribi és minden fiú kötsög. S persze minden idősebb hurrogja őket :( :(
Pedig lám itt is felbukkant egy értelmesnek tűnő fiatalember a kérdező személyében!
35/N 3 gyerek anyukája
Gimiben jó kislány voltam. Aztán kiszabadultam a szülői házból, 19-23 éves korom között bizony többször előfordult, hogy smároltam bulikban pasival (azért 1 buli/1 pasi arány megvolt, ennél több csak egyszer). Egyiktől sem akartam semmit. Aki komolyan érdekelt, azzal nem smároltam volna.
Egyébként szűz voltam 28 éves koromig. Szóval érdekesen alakult ez nálam.
Szerintem ez nem rib***ság még. De ha neked ez sok, kérdező, azzal sincs gond. Nem vagyunk egyformák. Csak a lényeg, hogy akkor ne ilyen csajjal kezdj. :)
Köszi a választ... azóta eltelt pár év, és már másképp látom a világot!
Előszöris el kell dönteni, hogy kell-e omoly kapcsolatra az adott csaj, vagy nem.. ha nem, csak akkor smárolok vele :)
Ha kell, akkor nyilván megpróbálom megismerni+ jól érezni magam vele :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!