Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vennél fel fecske fürdőruhát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennél fel fecske fürdőruhát?

Figyelt kérdés
Ha alaphelyzetben ~4 cm hosszú és 2-2,5 cm széles szerszámmal rendelkeznél és mellé ~110 kg-val akkor vennél fel fecske fürdőruhát? Tudom hogy sokak elvből nem vennék fel meg stb. De ha méretet nézzük akkor hogyan befolyásolná a választást?
2009. máj. 6. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát figyelj...ha büszke vagy rá és mutogatni akarod akkor vegyél fel mert mindenképpen kiemeli:P

de ha inkább nem mutogatnád vagy elrejtenéd,vagy sejtetni akarod csak akkor boxert vegyél lehetőleg kicsit lazábbat és talán sötétebbet:)

2009. máj. 6. 17:39
 12/12 anonim válasza:
Hat szerintem nem a felvagas, vagy a takargatas a dolog lenyege, hanem, hogy te miben ezred jol magad. Ne erdekeljen, hogy ki nez meg, meg miert... valoszinuleg az eletben nem fogod latni oket ugye tobbet. En pl 11 evig usztam, mindig is fecsket reszesitettem elonyben, mert azt szoktam meg es kenyelmesebb is meg uszni is sokkal jobb benne, nem tapad rad. De vannak pl feszes "uszonadragok is" ami kb olyan mint egy boxer also, azokkal sincs semmi gond, lenyegeben ugyanolyan mint a fecske, csak van egy minimalis szara. Szoval mivel leginkabb az ember uszni valamint azert megy a strandra, hogy jol erezze magar igy szerintem abban menj amiben jol erzed magad... Na ezt megint istenesen korbejartam :D
2009. máj. 8. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!