Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennél fel fecske fürdőruhát?
Figyelt kérdés
Ha alaphelyzetben ~4 cm hosszú és 2-2,5 cm széles szerszámmal rendelkeznél és mellé ~110 kg-val akkor vennél fel fecske fürdőruhát? Tudom hogy sokak elvből nem vennék fel meg stb. De ha méretet nézzük akkor hogyan befolyásolná a választást?2009. máj. 6. 11:58
1/12 anonim válasza:
semmi körülmény között nem vennék fel
2/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam h ilyen válaszol jönnek. Én sem vennék fel semmi esetre de elvonatkoztatva az elveidtől és a számszerű tényeket nézve vennél fel?
2009. máj. 6. 12:11
3/12 anonim válasza:
Figy, attól függ, milyen magas vagy, és mennyi idős
4/12 A kérdező kommentje:
182-184 között pontosan nem tom. 20 éves
2009. máj. 6. 12:27
5/12 anonim válasza:
Sosem engedném meg a barátomnak, hogy felvegyen ilyet, mert neki az ilyen feszülősőkben nem nagyon fér el a... hát tudjátok... :P
az egész strand őt nézné :)
ááá, biztosan nem!
6/12 A kérdező kommentje:
Irígylem a barátodat:)
2009. máj. 6. 13:31
7/12 anonim válasza:
Jó testalkat...hát szerintem, vehet(sz) fel, ha jó lába(d) van. Amúgy a "fecske" nem áll jól a pálcikákon, szal örülj! Ha a barátnődnek tetszik, akkor nyugodtan, nekem is bejön. Ha vékonyka lennél, nem tanácsolnám, mert elég idiótán néz ki, ha valakinek a seggén lóg a "fecske" ;) szal jó strandolást
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de ez sem a kérdésemre volt válasz:) Mert engem igazából a szerszám miatt érdekel mások véleménye:):)
2009. máj. 6. 13:58
9/12 anonim válasza:
13.09-es vagyok
a barátom sokat edzett, vastagok, izmosak a combjai, feszes, szép a feneke. De sajnos ő nem vehet fel ilyen feszes holmikat, előbb említett okból :)
10/12 anonim válasza:
Hát, ezt mindenki maga dönti el, egy lazább naci minden pasinak jól áll..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!