Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek meghalt a báttya, most mit tegyek, hogyan viselkedjek vele?
Már nem azért én vagyok érzéketlen fa@??
csak azert mert nem tuddtam,mi a teendö ien helyzetben.Ugye nem minden napi esemény az,hogy elvesztünk valakit!!
feljöttem ide segitséget kérni,igen is vannak emberek akik segitettek azoknak köszönönm!!!
de az olyan mind te nem segitett,csak bántott mert nincs annyi energiam sem,hogy vosszairjak és vitatkozzak!!!
nem vagyok 8 éves 21 vagyok!
velem meglehet mindent beszelni,de utalom ha ien tapintatléan majmok vannak.
Ami meg azt illet a farkad ne itt kinálgasd,hanem máshol.Vagy vágd le ozt fözd meg edd meg!!
köszönöm mégegyszer mindenkinek aki segiteni próbált.Szép álmokat mindnekinek még annak is aki nem birja a pofámat,és megitél pedig nem is ismer :D szánalmas :D
09:45-ás.
Te egy B*zi k˝csög vagy. most nem kell avval jönni,hogy érzéketlen,meg mit sajnáltassa magát. Én egyáltalán nem azt olvastam hogy sajnáltassa magát ... azért írta ki a kérdését mert nem tudja mit kell tenni. felfogtad avval a csöpnyi agyaddal? ha te még életedben nem voltál temetésen,akkor honnan a rákból fogod tudni hogy ilyenkor mit illik? válaszoló,sajnálom hogy ilyen k*csögök is vannak még a gyakorikérdések.hu-n . öleld t,mond neki hogy őszite részvétem. és a bátya temetésére vihetsz a sírra egy kissebb koszorút(kicsit,nem olyan nagyot mint a rokonok).
Azért ide irtam mert ittvan velem egykorü a legtöbb illetve it vannak a legtöbben!
De köss csak bele mindenbe hülye bunkó,meglátnám ien nagy pofád lenne akkor is ha a helyembe l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!