Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem kell semmit sem tenniük, hogy pasijuk legyen és a fiúknak miért kell több ezer elutasítást végigszenvedni a lányok válogatóssága miatt?
21:34
igazad van, de másképp nem lehet barátnőm érted? ezért le kell ezt nyelnem még ha nem vagyok ilyen hülye is, mert ezek a nők szabályai és ez ellen nem lehet mit tenni, hisz ha nem tartom be őket koptatnak nekik meg van több ezer más pasi, nekem meg senki, érted...
"21:51 Addig se kellettem senkinek, amíg azt hittem, h nem vagyok olyan ronda és nemcsak a külső számít a lányoknak. Szal nem ezen múlik, egyszerűen jól kell kinézni ahhoz, h az embernek nője legyen, ez számít nektek."
Számos ellenpélda van arra,amit írsz.
És ugyanakkor még mindig azt mondom, a saját bőrömön tapasztalva, hogy a férfiaknak is 99%-ban csak a külső számít a nőknél.
Hát ez így van.
Viszont mi tudunk állva hugyozni, nem kell gyereket szülnünk, több pénzt keresünk, ha böfögni/fingani kell, akkor menő, ha minél hangosabban eleresztjük, nem kell epilálnunk, 5 perc alatt kész vagyunk, ha menni akarunk valahova, nyugodtan káromkodhatunk, mint egy kocsis, attól csak még faszább arcok leszünk, és nem váltogatjuk havonta a legjobb barátainkat.
Ez így szerintem igazságos :D
A dagadt akármilyen srácnak azért van barátnője, mert szerencséjére olyan társaságba keveredett ahol ez kialakult. Mint ahogy 100 filmben sablon ként fő szereplő bekerül a menők közé és ő is az lesz. Vagy hasonló dolgok miatt. Ez olyan minthogy buliba is azért mentek többen mert az vonzóbb stb., a így jártam anyátokkal csávónak is van a Bros könyve, az is ír ilyesmikről.
Meg lányok is ezért mennek "bandában". Szóval korábban említett mr.dagadéknak nem úgy van csaja hogy ő aztán juuuj de küzdött, ezer és ezer vértízadó alkalom után végre összejött. A mezei utcai dagadtnak nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!