Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok miert nem vesznek vissza az igenyeikbol?
Kicsit fura szamomra, h a noknek eleg nagy elvarasaik vannak, aztan mikor ennek az a kovetkezmenye, h a pali raun a dologra akkor a szex utan lelep.
Baratnom baratnoi allandoan panaszkodnak aztan mar ugy elkuldenem oket a francba, h az nem igaz, nem kellene annyit magyarazni es talan a pasi se lepne le.
Szerintem pontosan ugyanannyit várnak el a pasiktól, ahogy a pasik a nőktől. Csak most kiegyenlítődik a léc. Ebben nincs semmi fura. Ha a pasi elvárja, hogy a nő legyen nő,legyen csinos szép,ápolt, akkor a nő miért ne várhatná el a férfitól,hogy legyen férfi?..
Kíváncsi lennék egyébként azokra az elvárásokra, mert én olvastam itt már olyanokat is, akik nagyon nagy elvárásnak gondolták pl azt, hogy a nő elvárja, hogy a férfi legyen határozott, legyen normális önképe, és lehessen vele beszélgetni, meg hogy legyen intelligens azért. Szóval tisztázni kéne. Amúgy meg olyan pasinak még én sem szeretnék megfelelni akiknek irreálisan nagyon az elvárásaik, én azt pl nem tudom sajnálni, sőt örülök, hogy nem kell vele megismerkednem. Mert legalább tudom kikkel nem érdemes szóba állni.
A másik az, hogy mindenkinek vannak elvárásaik. Gondolom neked is van valamennyi.
13:29-nek igaza van.
Amúgy a mai pasiknak vannak irreális elvárásuk a nők felé...
de ezeket tisztázni kellene, nem itt a levegőbe beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!