Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasik a helyesebbek 18éves csajok? Kicsit testesebbek, vagy a vékonyak?
ezt jegyezd meg: mindenkinek más tetszik. akinek például CSAK a vékonyak tetszenek, találkozhat bármikor egy olyan testesebb csávóval, akibe halálosan szerelmesek lesznek pl a kisugárzása miatt.
ez nem ilyen, hogy csak ez csak az tetszik.
Én a nagyon vékonyakat nem szeretem.
Legyen sportos, ha nem is kigyúrt.
De mindenkinek más tetszik, és ez így van rendjén. :)
Szerintem egyátalán nem áll jól a pasiknak ha vékonyak... van 1-2, de igen kevés. Láttam sulimban pár párocskát, ahol picit teltebb csak egy nádszálvékony csávóval járt... hát nem azért, de elég hülyén is festettek.
Szerintem inkább legyen egy pasin kis plusz, mint vékony legyen. A vékonyság maradjon a lányok rszortja. ;) És néhány pasinak meg kifejezetten jól áll a kis pocak. Egyébként egyénfüggő. És ha szeret, akkor nem fogja érdekelni. :) Közhely, de így van. Én régebben csak a szép felsőtestet néztem, hogy ne legyen pocak, ma meg inkább az, mert párom olyan és így imádom őt. :)
Nekem nem tetszenek a nagyon vékonyak. Én akkor érzem magam biztonságban egy férfi mellett, ha külsőre hasonlít egy férfire és tudom, hogy meg tudna védeni. A vékony srácok mellett valahogy nem érzem ezt.
A barátomba ennek ellenére akkor szerettem bele, amikor nagyon vékony volt. Mostanra viszont hízott egy kicsit és izmosabb is lett valamivel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!