Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a magyar férfiak átlagban? - külső-belső-
Annyian mondják hogy a magyar lányok gyönyörűek, de könnyen kaphatóak..
Akkor térjünk ki a férfiakra!
Szerintetek helyesek? Természetük?
Melyik nép " jön be" leginkább? Mind férfi/ női szemszögből.. De csak szigorúan Magyarország után!:D
"Ma talalkoztamm az elso olyan magyar pasival eletemben, akire felnezek. Kulsore nem az a szepfiu tipus, de aranyos szeme van. Viszont belsore hihetetlenul ertekes ember."
"Lenyeg a lenyeg, a magyar pasik jol neznek ki, csak ertekessel nem talalkoztam meg maig."
Egy kis ellentmondást látok a két válaszod között:) 22F
En egy szoval se mondtam, hogy szemetlada! Konkretan az altalam ismert pasik ( a mai kivetelevel) eleg alacsony szinvonalon allnak. Most altalanositasnak fog tunni amit mondok, de nem az. Ez a tapasztalatom, nem sok dolog erdekli oket, szex, az legyen meg minden aron, sokszor lattam mar, hogy inkabb vannak olyan csajjal akit nem szeretek annyira, de legalabb a napi betevo megvan. Sokan gyavak voltak barmibe is kezdeni, csak a szajuk volt nagy, hogy ezt fogom! csinalni, azt fogom csinalni, de sose tesznek semmit. A masik veglet, hogy munkamaniasok.
Mindamellett felszinesek is csaj teren. Mindegyik azt mondta, hogy hu nekem csak egy normalis lany kellene, es allandoan panaszkodtak a hiszterika baratnojuk miatt.
Ez a pasi viszont akivel ma beszelgettem, hm tenyleg felnezek ra. 18 eves koraban elhatarozta, hogy megvarja az igazit, vagy inkabb IGAZIT, es megtette. 8 evet vart ra, es ma boldog hazassagban el. Hangszeren jatszik, gyonyoru fotokat keszit, van erkolcsi tartasa stb. Szoval tenyleg klassz pasi. Biztos van meg ilyen, csak mint mondtam, en meg nem talalkoztam eggyel se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!