Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a magyar férfiak átlagban? - külső-belső-
Figyelt kérdés
Annyian mondják hogy a magyar lányok gyönyörűek, de könnyen kaphatóak..
Akkor térjünk ki a férfiakra!
Szerintetek helyesek? Természetük?
Melyik nép " jön be" leginkább? Mind férfi/ női szemszögből.. De csak szigorúan Magyarország után!:D
2011. okt. 25. 17:46
11/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó:)
Mielőtt kioktatnád a válaszoló népet, oda volt írva, hogy ÁTLAGBAN
2011. okt. 25. 21:11
12/39 anonim válasza:
Dehogy akarok én oktatni, csak elmondtam a véleményem.:) Vagy jobb lenne, ha azt írnám, hogy mi magyar hímneműek átlagban nagyon jól nézünk ki és belsőleg is tökéletesek vagyunk?:) 22F
13/39 A kérdező kommentje:
bocsi, csak úgy jött le.. :)
nem én se általánosítani akarok, csak egy ilyen " felmérés-szerű" de amugy akár az is :D Adoniszok vagytok :D
2011. okt. 25. 21:34
14/39 anonim válasza:
Én nem vagyok egy adonisz, de az átlagnak a felső határát karcolom:) De azért, köszi:D Bár úgyis csak gúnyolódásból írtad:)) 22F
15/39 A kérdező kommentje:
Nem teljesen.. :D
Ki tudja ki ül a monitor másik oldalán..:)
2011. okt. 26. 17:04
16/39 anonim válasza:
Ma talalkoztamm az elso olyan magyar pasival eletemben, akire felnezek. Kulsore nem az a szepfiu tipus, de aranyos szeme van. Viszont belsore hihetetlenul ertekes ember.
17/39 anonim válasza:
ma 17:04!
Ez igaz. Lehet, hogy te is 10/10-es vagy:) 22F
18/39 anonim válasza:
"Kulsore nem az a szepfiu tipus, de aranyos szeme van. Viszont belsore hihetetlenul ertekes ember."
Hidd el, hogy szerény ember vagyok, de ez egy az egyben illik rám. 22F
19/39 anonim válasza:
22F elhiszem, de veled meg nem talalkoztam. :)
20/39 anonim válasza:
Ez igaz:) De ami késik nem múlik, nem olyan nagy Magyarország:) 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!