Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem korai 1-2 hónap után ezt mondani a férfinak?
A szeretlek-et már 1hónap után mondogattuk de csak a 2.hónapban mondtuk el ténylegesen egymásnak, hogy szerelmesek vagyunk a másikba.
Úgy érzem néha, hogy nem teljesen hisz nekem.. de én nagyon szeretem.. ^^
Nálunk 3év korkülönbség van..
14:41
7 hónapja együtt vagyunk és szívből szeretjük egymást.
Bántás nélkül mondom, óvódás, kapcsolatokról; érzelmekről semmit nem tudó idióták húzzanak már el az oldalról. Vagy ne okoskodjanak, ne szóljanak hozzá ahhoz, amihez nem értenek.
Kérdező 14:20 kérdésére:
Én vallottam neki először szerelmet.
Pár napra rá kaptam egy igen választ, akkor mondta elsőnek ő is, hogy "szeretlek".
17/F
17:18
Férfi vagyok te szerencsétlen szar.
A szerelem és a szeretet mióta ugyanaz? Te teljesen hülye vagy?
Mit nem értettél abból, hogy takarodjon az összes óvodás a "szerelem, szex" témáról?
Másrészt hogyne lehetne szerelmesnek lenni első nap járáskor? Feromonok; kisugárzás vagy gyermeki naivságból eredendő szerelem. Meg amúgy is, 2 éve ismertem a barátnőm ami előtt össze nem jöttünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!