Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire reménytelen?
Ha bunkón viselkedik veled, akkor nem is érdemel téged.
Felejtsd el,találsz jobbat!
Nézd hasonlóképp jártam a jelenlegi egyik nagyon jó barátommal.
Megismerkedésünk elején úgy tekintettünk egymásra, mint férfi és nő, nem úgy mint barát. történt közöttünk egy-két dolog, de úgy döntöttünk nem folytatjuk, mert nincs értelme, legyünk barátok. aztán egyik napról a másikra köszönni sem köszönt az utcán, ha írtam neki smst halál bunkó és lekezelő volt és nem tudtam, hogy miért. aztán kiderül, hogy volt pár jóakarónk, aki kiszimatolta, hogy volt köztünk valami, szétkürtölte a nagyvilágba a srác meg rám haragudott meg,azért hogy én mindenkinek kibeszélem a dolgainkat és nem tart méltónak arra, hogy a barátja legyek. na bumm, azt sem tudtam, hogy köpjek vagy nyeljek, mert semmi közöm nem volt az egészhez.smsekkel bombáztam, hogy higgye el, én nem mondtam senkinek semmit, mire kiderült, hogy tényleg nem én voltam a ludas, de addigra már mindegy volt, mert eltelt több hónap és reménytelennek látszott hogy valaha barátok legyünk. Karácsony éjjelén írtam neki egy smst, amiben elmondtam, hogy mennyire sajnálom, hogy így lett vége az egésznek (ekkor már hónapok óta nem is beszéltünk és nem találkoztunk)Visszaírt és bocsánatot kért tőlem, hogy lekezelő volt velem, tudja, hogy nem én voltam a hibás, csak nem merte felvenni a kapcsolatot velem, mert azt gondolta, hogy haragszom rá és menthetetlen a dolog.immáron 3 éve nagyon jó barátok vagyunk, bármit megtudok vele beszélni és mindig ott van nekem ha kell és én is neki. ha én akkor nem írok neki, valszeg mai napig nem beszelnénk, és szegényebb lennék nagyon sok közös élménnyel, amik felejthetetlenek.
Én eleinte szerelmes voltam belé, érezte ő is, de tudtuk, hogy nem menne. barátságot kaptam tőle, ami szép lassan elfelejtette velem, hogy én szeretem őt. Időközben vannak barátnői, nekem pasijaim. 3 év bőven elegendő volt arra, hogy kiszeressek belőle, és boldog vagyok, hogy a barátja lehetek. Tudod a barátnők jönnek mennek, de a barátok mindig ott lesznek.
Azt tudom javasolni,hogy állj elé és mondd el, hogy a barátja szeretnél lenni. Derítsd ki miért nem vesz emberszámba. Te csináltál olyat, ami miatt bunkó veled? ha igen, akkor kérj bocsánatot és kérj esélyt, hogy helyrehozhasd, hátha megenyhül. Ha nem a te hibádból, de mégis haragszik rád, akkor járj utána, hogy miért és ki kavart be neked, és állítsd oda a srác elé. vázold fel, hogy neked semmi közöd nincs a dologhoz. (én így tettem és hatásos volt) Próbálj meg leülni vele és nem körmondatokban nem célozgatva, hanem egyenesen kereken megkérdezni tőle, hogy mi a búbánat a problémája veled.
Ja és rövid az élet, nem szabad minden kis pitiáner dolognál fennakadni, mert nagyon sok közös élményt veszíthettek
Sok sikert!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!