Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a bunkó/ elérhetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a bunkó/ elérhetetlen férfiak érdekelnek?

Figyelt kérdés

Egyre többször teszem fel a kérdést magamnak...Mi a baj velem?...

Ha visszaemlékszem egy normális kapcsolatom nem volt. Volt aki mindent megtett volna értem, szeretett, én volt a mindene. Ő nem érdekelt. És azóta csak olyan férfiakkal kezdtem, akik kihívást jelentenek, macsosak, bunkók, érzéketlenek és csaj fájdalmat okoznak.

ÉS most kifogtam azt aki első látásra megdobogtatta a szívem, minden eddiginél önzőbb, butább, még azt is nehezére esik kimondani, hogy szeret. Már rengetek szenvedtem miatta, megalázott, az önértékelésem egyenlő a nullával...mostanra noramlizálódott a helyzet, megijedt hogy elveszíthet, próbál változni...de kutyából nem lesz szalonna...és nem is akarom becsapni magam.

Tudom, hogy reménytelen, az időmet pocsékolom de mégis ő kell. Egyszerűen más nem érdekel. És pontosan tudom, ha szakítanék megint egy "ilyen" mellett kötnék ki.

Engem a normális pasik egyszerűen nem érdekelnek, mégcsak észre se veszem őket. Aztán persze irigylem, a normális kapcsolatokat, ha romantikus a férfi, ha törődik a párjával. De ugy gondolom én azt nem bírnám.

Lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam, csak kavarognak bennem az érzések.

Mit gondoltok? Mi a baj velem?

25/N

2011. okt. 24. 23:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

ma 02:37!

Tudom, hogy nem mindenki egyforma. Én se szeretek általánosítani, meg nem is az a célom, hogy itt vitatkozzunk. De az mond valamit, hogy ketten is azt írták itt, hogy jobb velük a szex, hogy élvezetesebb az élet mellettük stb. Míg egy normális srác mellett unalmas. Nincs annyi veszekedés, nincs ordibálás, nem kell annyit békülni, mert nincs megcsalás és így tovább...

Meg nem is azért verem itt a nyálamat, mert leszarnak a lányok. Viszont igenis zavar, hogy egy anonim oldalon vagyunk és itt is megy az álszenteskedés, meg a mellébeszélés. 22F

2011. okt. 25. 11:27
 32/36 anonim ***** válasza:

A sikerhez vezetö út felét már megtetted, hiszen felismerted a hibádat!

Én csak annyit mondok, hogy érzem a Nökön és nem egyedi a példád.

2011. okt. 25. 23:17
 33/36 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nem vagy buta liba, csak szeretd nőnek érezni magadat egy igazi férfi mellett. EMgértem, hogy nem egy papucsállatot akarsz magad mellett, hanem egy olyan valakit, akinek szintén tetszel, de nem esik seggre előtted. Jól van ez. A romantikus pasasok gyengék általában, és hamar unható kategoria. Egy nap 360 ezerszer elmondja a szeretleket, emg lesi a kívánságaidat mint egy szobakutya, háát elég uncsi lehet. Az ágyban meg annyira nem bika mégsem. Érthető ez. Én is így vagyok a nőkkel ,lehet akármilyen diplomás mosolygós helyeske, aki mellett jól elédegélne az ember, de ha semmi tűz, semmi szexi nincs benne, akkor mehet a levesbe. Inkább járnék egy dögös pultoslánnyal, aki álomszép, és felkelti a szexuális vágyaimat, mint egy diplomás puding nővel.
2012. júl. 30. 01:59
 34/36 anonim ***** válasza:
... az teljesen lehetetlen, hogy intelligens ÉS tisztességes ÉS tüzes? :P
2012. aug. 4. 21:46
 35/36 anonim ***** válasza:
Engem is ő érdekel, egy bunkó.
2013. júl. 16. 15:00
 36/36 anonim ***** válasza:
58%
(de reméljük, nem ugyanaz.. hisz van belőlük bőven)
2013. júl. 16. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!