Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a bunkó/ elérhetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a bunkó/ elérhetetlen férfiak érdekelnek?

Figyelt kérdés

Egyre többször teszem fel a kérdést magamnak...Mi a baj velem?...

Ha visszaemlékszem egy normális kapcsolatom nem volt. Volt aki mindent megtett volna értem, szeretett, én volt a mindene. Ő nem érdekelt. És azóta csak olyan férfiakkal kezdtem, akik kihívást jelentenek, macsosak, bunkók, érzéketlenek és csaj fájdalmat okoznak.

ÉS most kifogtam azt aki első látásra megdobogtatta a szívem, minden eddiginél önzőbb, butább, még azt is nehezére esik kimondani, hogy szeret. Már rengetek szenvedtem miatta, megalázott, az önértékelésem egyenlő a nullával...mostanra noramlizálódott a helyzet, megijedt hogy elveszíthet, próbál változni...de kutyából nem lesz szalonna...és nem is akarom becsapni magam.

Tudom, hogy reménytelen, az időmet pocsékolom de mégis ő kell. Egyszerűen más nem érdekel. És pontosan tudom, ha szakítanék megint egy "ilyen" mellett kötnék ki.

Engem a normális pasik egyszerűen nem érdekelnek, mégcsak észre se veszem őket. Aztán persze irigylem, a normális kapcsolatokat, ha romantikus a férfi, ha törődik a párjával. De ugy gondolom én azt nem bírnám.

Lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam, csak kavarognak bennem az érzések.

Mit gondoltok? Mi a baj velem?

25/N

2011. okt. 24. 23:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%

"Én valahol megértelek... Az az igazság hogy nagyon lángoló, szenvedélyes szerelmet és is az iránt éreztem, aki bunkó volt velem, nem értékelt, esetleg meg is csalt."

Kész, aki innentől elkezdi, hogy a csajok nem a bunkókra buknak, az hazudik... Végre valaki, aki bevallotta és nem álszenteskedik egy anonim oldalon.

2011. okt. 24. 23:59
 12/36 anonim ***** válasza:
92%
23:59 Lehet azokhoz vonzódunk a legjobban, velük a legjobb a szex is, de nem hozzájuk fogunk feleségül menni és nem nekik szülünk gyereket!
2011. okt. 25. 00:00
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válaszom:

1.Későnérő típus vagy,ezeket a dolgokat 15-16-17-18évesen kellett volna megélned,hogy mára tudd ami kell neked,miként elérhető.

2.Nem éltél együtt még senkivel,nem volt még normális 1-2-3éves kapcsolatod,s pár hónapos kis kapcsolatokból vonod le a következtetést.

3.Tudatalatt bevonzod ezeket a palikat.Egyszerűen az ilyenektől indulnak be benned a vegyi folyamatok.Ez számodra a vonzó.

4.Szűk az élettered,a látóköröd.Ugyanabban a környezetben vagy,holott váltanod kellene.Megyén,országon kívül ismerkedni.

5.Családi példák hiánya,avagy sokasága

6.Saját magad megismerése még nem történt meg+önértékelési zavarok.Igazi önkép,énkép hiánya

7.Több most így nem jutott eszembe.

Megoldás:

Megmaradsz az ilyen alakok mellett,de változni csak az fog,akit meg tudsz változtatni,akinél Te leszel az erősebb.(a legbunkóbb és legnagyobb k*rvapecér bmw-s pasas is képes herceggé válni a fehér lovon,ha igazán szerelmes.Szóval igazi kölcsönös szerelemben még NEM volt részed!Mert az igazi szerelem NEM ilyen,amiket leírtál,egyik kapcsolatod sem volt az!).

-Neked kell megváltoznod,vagy nem.

2011. okt. 25. 00:01
 14/36 anonim ***** válasza:

Az igazán jó és valamirevaló nők dobnák ki az ilyen hapsikat, mint a macskát sza*ni... Szóval veled lehet a gond. Hallottam már több ilyen esetről, hogy bizonyos nők mindig a prosztóbb palikat keresgélik maguknak. Még az után is, hogy nem egyszer átgázoltak rajtuk. Biztos megvannak ennek is a pszichés okai, amik visszavezethetőek a gyermekkorodra vagy a szüleiddel való viszonyodra...

Amúgy pedig ne keseredj el. Eljő majd az a csávó, aki ugyan úgy elérhetetlen, bunkó és beképzelt, de emellett okos, jóképű, szellemes és tehetősebb is. Persze ehhez először meg kell majd ismerni, mert addig marad a beképzelt, nagyképű álcája. Türelem! Még csak 25 éves vagy. Az semmi, más még ennyi idősen egyetemre jár.

2011. okt. 25. 00:04
 15/36 A kérdező kommentje:

Én se egy ilyen típusu pasinak akarok gyereket szülni, hozzá menni feleségül. Eszembe se jutott soha.

Ilyenekre még egyáltalán nem vágyom, ha majd ugy érzem, pedig erre alkalmas partnert keresek.

2011. okt. 25. 00:06
 16/36 anonim ***** válasza:

00:00!

Az lehet. De a 20-as éveiteket velük töltitek. Egyébként nem túl bizalomgerjesztő, amit írsz. Szóval egy normális férfival már nem is lehet jó a szex? Egy normális férfihoz már nem is tudsz vonzódni? Csak azért vagy vele, mert nem csal meg, nem ordítozik veled stb.?

2011. okt. 25. 00:08
 17/36 anonim ***** válasza:
Akik így gondolkodnak, mint te, azok valószínűleg sokkal jobban szeretik, ha egy kapcsolat izgalmas, érdekes, vannak benne hullámvölgyek és fordulatok. Persze, ki nem szereti, ha valami túl egyhangú, az sose jó. De, a különbség az, hogy az így gondolkodók nagy része azt hiszi, hogy egy ilyen kapcsolatot csak egy bunkó, elérhetetlen pasi mellett kaphatják meg. Pedig ez nem így van. A "normális" pasik is tudnak egy kapcsolatot izgalmassá, érdekessé tenni.
2011. okt. 25. 00:11
 18/36 anonim ***** válasza:
69%
Én nem ezt mondtam. Lehet hozzájuk vonzódni, jó a szex is. De életemben nekem akkor volt a legjobb a szex, mikor egy-egy oltári veszekedés után azzal békültünk ki. Mikor tele voltam haraggal, mikor azt éreztem, hogy nem lenne szabad ezt csináljam, mert ez egy szemét bunkó, aki nem érdemel meg. Ez van. Egy hétköznap esti tévézés utáni gyengéd szex sosem lesz olyan izgalmas. De én beérem vele, nem kell semmi más. Elmúltak azok az idők, mikor ez volt a legfontosabb, és igazából nagyon örülök, hogy kimásztam belőle.
2011. okt. 25. 00:13
 19/36 A kérdező kommentje:
00:01 Köszönöm! :)
2011. okt. 25. 00:16
 20/36 anonim ***** válasza:
59%

00:13

Te lehet, hogy kimásztál..., de a nőtársaid még mindig "ebben" élnek. És ez itt a gond. De mindegy is, az már kiderült, amit eddig is tudtunk. Legalább te őszinte vagy és nem tagadod le a valóságot.

2011. okt. 25. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!