Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tevepata (bevágás a puncinál)? Fiúk válaszára vagyok kiváncsi!
2011. okt. 24. 16:41
11/19 anonim válasza:
sok férfinak tetszik ez a dolog de ha ismerkedni is akarnak nem csak dugni akkor nem hiszem hogy előnyös.
13/19 anonim válasza:
Hát ez eléggé fa szállító látvány.
14/19 anonim válasza:
szép, és tényleg izgató de azért nem az utcán a helye sztem bocsi... :/
15/19 anonim válasza:
Szeretjük a húsos puncit (már csak azért is, mert jobb, mint a gombás), ám ilyetén való megnyilvánulása nagyjából a köldöknél végződő blúz és seggvágatnál kezdődő szűk farmer között előbuggyanó úszógumival van egy szinten. Azaz a női hölgynek lehet, hogy van stílusa, de egészen biztosan nincs ízlése.
16/19 anonim válasza:
Hát én az utcán cikinek találom, sokan mondják hogy is van ehhez gusztusa, de ha a barátnőm otthonra ilyet húzna azonnal rákattannék :D(otthoni körülmények között), szóval bizonyos alkalmakkor jó! Jó a húsos punci, énnekem bejön.
19/19 anonim válasza:
Hát főleg ha disney sztárok pl olivia holt az egyik koncerten kis szűk shorts úgy bevágott neki látcot a nuni rendesen egyből ahogy a képeket megláttam vertem rendesen ettől csak a miniszoknyás villatása volt jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!