Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri a nőket többnek tekinteni egy puncinál? És a férfiakat egy pénisznél?
Tudom, hogy vannak rendes lányok, és rendes fiúk is. De nagyon kevés. És nagyon sajnálom őket, mert az elcseszett társadalom túlságosan nagy részének már nem számít igazából, hogy ki is ő.
A lányok nagy része az alapkán dönt, hogy a fiúnak mennyi pénze van, mekkora tahó, és mekkora királyt próbál eljátszani.
A fiúk nagy része meg az alapján, hogy a lánynak milyen teste van, megfelelő-e arra, hogy mutogassák a haverjaiknak, és hogy összességében mekkora rib@nc.
Szóval a nagyon kis hányadnak vajon kifizetődő-e a sok fáradozás, hogy megismerjen valakit vagy jobban jár-e, ha beinvesztál egy kis pénzt (mert ugye ezen múlik minden), és ráhajt a külsőségekre.
Mert lehet mondani, hogy minek kövesse valaki a sok birkát, de ha egyszer már a többség olyan, akkor a közösség elkezdi kiszorítani a devianciákat (a rendeseket), és valamilyen szinten mindenkiben benne van a megfelelni vágyás.
Milyen érdekes, hogy itt mindenki érzelmes, intelligens, tartós párkapcsolatra vágyik, amit persze nem talál, mert egyedül van a világon a csoda igényeivel. Mert ugye mindenki, de mindenki a világon csaka pénzre hajt, olcsó qrva, bunkó vagy minimum tahó, kivéve persze a kommentek íróit és a kérdés feltevőjét. A jelenlévők mind kivételek. Viszont, ha a jelenlévők maradandó kulturális értékeket és klasszikus családi normákat képviselnke, akkor már a társadalom egy egész takaros hányadról beszélhetünk, aki normális.
Vagy nem?
Nem találom, hol írtam, hogy körülöttem mindenki pénzéhes és tahó, és csak én vagyok egyedül a problémámmal. Jó pár olyan embert ismerek, akiket én "rendesnek" tituláltam.
Van ez a zseniális "általában" szó, amivel mentesülni lehet az általánosítás hibája alól, nem véletlenül használtam.
Szóval ha csak azért írtál, hogy bánts másokat, akkor köszi a válaszod.
J válasza
A kérdezőnek igaza van sokmindenben
Vannak normális emberek is csak ők nincsenek a kirakatban.
Sok mindenről a média, a társadalmi berendezkedés stb.stb tehet a fent vázolt jelenség kialakulásában. Akinek normális értékrendje van az meg ne akarjon megváltozni.
J válasza
16:48 as a kérdező tendenciákról beszél. Ezt azért illene tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!