Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasinak elég büntetés, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinak elég büntetés, ha azt híresztelem róla, hogy kicsi neki/rossz az ágyban?

Figyelt kérdés
Megérdemili amúgy. Nem vagyok egy bosszúálló típus, de ez most kivétel!
2011. okt. 24. 13:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Be akarta bizonyítani valakinek, hogy hülye:D Szerintem. Remélem azért kevés ember ilyen soötét. Elkeserítően szánalmas figura a kérdező:D Ez legyen élete legnagyobb öröme:)
2011. okt. 25. 08:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szanalmas kerdes es szerintem az neked lenne nagy buntetes hogyha ilyensmiket hiresztelnel el rola,mert mindenki kinevette ugyanugy mint itt is tettek
2013. márc. 10. 07:47
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy haveromról is ezt terjesztette a volt csaja. Na és azután minden csaj csak arra lett kiváncsi, és ki is próbálta.
2013. okt. 13. 11:10
 24/24 bringásjoci ***** válasza:
Azt is terjeszd hogy azért nem tud dugni mert korai magömlése is van
2021. máj. 17. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!