Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be lehet adni a védőoltást?
Figyelt kérdés
Kedves válaszolók.18 éves lány vagyok és egy fontos kérdésem lenne.Nemtudom,hogy valaki ért-e vagy tudja-e erre a választ...Szóval 18 éves vagyok és a méhnyakrák elleni védőoltást szeretém beadatni magamnak ha ez lehetséges.Elvileg ha volt már nemi kapcsolat akkor nem lehetséges.Nekem már volt de eddig kizárólag óvszer használatával.A kérdés az lenne hogy ettől függetlenül be lehet adni a védőoltást?
Minden választ nagyon köszönök.
2009. máj. 4. 09:30
1/5 anonim válasza:
Éppen h onnantól fontos jarni ellenőrzésre a nőgyógyászhoz h elkezded a nemi kapcsolatot. sztem felveheted.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.Pozitív értékelés.
2009. máj. 4. 09:49
4/5 anonim válasza:
Az óvszer nem véd a HPV vírus ellen.
5/5 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek tudatlanságomért de az miért is nem véd ellne?(óvszer)
2009. júl. 16. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!