Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezt csinálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezt csinálni, beszólni nekünk?

Figyelt kérdés
Kb. 10-en mennenk el melettünk mi csak ketten voltunk a barátnőmmel amikor mennek el melettünk az egyik fiú angolul beszólja h rib@ncok amikor kicsit messzebb voltak akkor meg azt hogy ezek kurwák mind a 10 naggyából ismernek mivel h volt közöttük olyan is aki a barátnőm osztály társa de csak azaz 1 v 2 fiú szólt be nem tudom miert ebben mi a jó??? és közben azokon a csajokon akik velük vannak át ment a fél város és akkor miért nekünk szólnak be?? mert szerintem azert mindenkinek szarul esik ha kurwázzák
2009. máj. 4. 06:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő kva ha lefekszik vkivel akkor is ha nem,Ha van pasija és akkor is ha nincs.Kva ha hűséges kva ha nem.Kva akkor is ha 12 és akkor is ha 50.

Mindíg attól függéppen miért mondják rá az emberre.De könnyen rámondják!Akár miért.

2009. máj. 4. 07:14
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. máj. 4. 07:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne is foglalkozz velük. Mai világban rámondják mindenkire. Engem is kurv@znak, de nem érdekel, mert ÉN tudom, hogy nem, és elsiklanak ilyen dolgok mellettem.

Meg előfordulhat, hogy ezeknek a srácoknak valami jó kis barátnőjük beszélte be nekik a dolgot,aki irigy rátok.

2009. máj. 4. 07:32
 4/8 A kérdező kommentje:
lehet köszi:)
2009. máj. 4. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
Azért, mert minde nő qrva. akit meg nem tudunk meg.aszni, az meg büdös q.va. Ez igy volt már 30-40 éve is. Engedd el a füled mellett, a fiuk már csak ienek. Különösen a kihivó,nagyszájú, kérkedő lányokat hiszi mindenki egy szétk..élt rib@ncnak. Pedig tapasztalatból tudom, hogy aki csendes, légynek sem ártani tudó csajon már a fél város átment. Ja és aki sokat mesél az élményeiről, az még lehet hogy szűz, esetleg még farok sem volt a kezében.
2009. máj. 4. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
ko köszi:)
2009. máj. 5. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert minde nő qrva. akit meg nem tudunk meg.aszni, az meg büdös q.va. Ez igy volt már 30-40 éve is. Engedd el a füled mellett, a fiuk már csak ienek. Különösen a kihivó,nagyszájú, kérkedő lányokat hiszi mindenki egy szétk..élt rib@ncnak. Pedig tapasztalatból tudom, hogy aki csendes, légynek sem ártani tudó csajon már a fél város átment. Ja és aki sokat mesél az élményeiről, az még lehet hogy szűz, esetleg még farok sem volt a kezében.

Na, ez télleg igy van... Miért kell lepontozni! Igazat irtam, sőt, a gyengébbik nemet sem akartam megbántani...

Ez nem az én véleményem, csak általánosítás...

2009. máj. 5. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
én sem értem miert pontoztak le ez pedig így igaz
2009. máj. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!