Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak ki msn-re személyes üzenetnek?
Figyelt kérdés
Valami idézet kéne, vagy ilyesmi, ami ritka, humoros, és aranyos.:D Nektek mi van kiírva? Tudtok valami jó idézetet, ami kifér abba az egy sorba?2009. máj. 3. 23:10
11/15 anonim válasza:
Két ember attól fogva számít igaz barátnak, amikor hallgatásuk már nem jelent kínos csendet."
~"Jóbarát az, aki jön, mikor mindenki megy."
The day when you slipped away was the day I found it won't be the same
~ A nap, mikor elmentél, volt az a nap mikor rájöttem arra, hogy semmi sem lesz már ugyanaz
True friends walk in when the whole world walks out
~ Az igaz barátok akkor is melletted lesznek, ha az egész világ ellened fordul
Love me for who I am now & not what i was!
~ Azért szeress, amilyen most vagyok és ne azért, amilyen voltam...
Nem vagyok ilyen és nem leszek olyan. Ha ilyen vagy olyan lennék, már nem lennék az ami vagyok
12/15 anonim válasza:
Ja ez már nekem is volt kinn.:D Amúgy igazad van.:)
14/15 anonim válasza:
Jaj. Rossz címről írtam. Én vagyok a kérdező. Köszi a válaszokat.
15/15 anonim válasza:
"Nyelvén él a nemzet, de nyelvével még senki sem nemzett."
Egyszer ezt láttam egy csaj személyes üzenetében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!