Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, tényleg annyira bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, tényleg annyira bejön nektek a fekete srác az Old Spice reklámból, mint ahogy azt ő előadja?

Figyelt kérdés
Nem, nem irigykedek rá, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2011. okt. 22. 19:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
én értek mindent. te fogadod el nehezen, h másnak más a véleménye. ez van :)
2011. okt. 22. 21:03
 32/38 anonim ***** válasza:
rajtad kivul senkinek se tetszik :DD
2011. okt. 22. 21:03
 33/38 A kérdező kommentje:
Hát pedig feszít a csávó mint pók a lucernásba. Szegény, ennél még talán SP is jobban bejön a nőknek...XD
2011. okt. 22. 21:08
 34/38 anonim ***** válasza:
Nem az a tipikus jóképű pasi, de nem is csúnya. A reklámban pedig szerintem a legjobb, amikor fehér nadrágot visel és a lovon ül :)
2011. okt. 22. 21:40
 35/38 anonim ***** válasza:
utólsó:az szerintem is jó,amikor a fehér lovon ül:-)Kérdezö:ne érts félre
2011. okt. 22. 22:07
 36/38 anonim ***** válasza:

engem irritál a reklám, emiatt a pasi is, am se bukok más rasszokra ilyen téren. :D

annak meg külön örülök, h a pasim nem OP illatú, ugyan nagyon bírom, de apám mindig is azt használt. :D

2011. okt. 23. 00:56
 37/38 anonim ***** válasza:

elhiszem hogy izlések és pofonok... de azért nemlehet azt mondani rá hogy okádék pasi! elvagytok már teljesen tájolva bakker!!! most komolyan mi rajta a hiba??!! az hogy feka? vagy én nemértem.. nemtul izmos,de mégis sportos a teste,nem borotváltmenyét,de nemis csubakka. elhiszem hogy a párotokat jobbnak érzitek(mert őt teljes szivetekből szeretitek) de azért az picit tulzás,hogy még SP-t is jobban szeretik a csajok......

könyörgöm SP az egy taknyos-szaros-hugyos kölyök,undoritó feje van. Ő pedig egy tök normális csávó. persze,nem a legjobb.

És a beképzeltégéről annyit: Ő EGY SZINÉSZ!!!

2011. okt. 27. 17:11
 38/38 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna hogy ekkora port kavarok ezzel a kérdéssel...
2011. okt. 27. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!