Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg annyira bejön nektek a fekete srác az Old Spice reklámból, mint ahogy azt ő előadja?
engem irritál a reklám, emiatt a pasi is, am se bukok más rasszokra ilyen téren. :D
annak meg külön örülök, h a pasim nem OP illatú, ugyan nagyon bírom, de apám mindig is azt használt. :D
elhiszem hogy izlések és pofonok... de azért nemlehet azt mondani rá hogy okádék pasi! elvagytok már teljesen tájolva bakker!!! most komolyan mi rajta a hiba??!! az hogy feka? vagy én nemértem.. nemtul izmos,de mégis sportos a teste,nem borotváltmenyét,de nemis csubakka. elhiszem hogy a párotokat jobbnak érzitek(mert őt teljes szivetekből szeretitek) de azért az picit tulzás,hogy még SP-t is jobban szeretik a csajok......
könyörgöm SP az egy taknyos-szaros-hugyos kölyök,undoritó feje van. Ő pedig egy tök normális csávó. persze,nem a legjobb.
És a beképzeltégéről annyit: Ő EGY SZINÉSZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!