Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg annyira bejön nektek a fekete srác az Old Spice reklámból, mint ahogy azt ő előadja?
Figyelt kérdés
Nem, nem irigykedek rá, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.2011. okt. 22. 19:17
11/38 anonim válasza:
Hát szerintem örülnél, ha ez a nigger rabszolga csak rád nézne.
12/38 anonim válasza:
dehogy örülnék. bármennyire hihetetlen, nem bukok az ilyen izomagyakra.. és csak mondja nekem még egyszer egy pasi h minden nőnek csak a külső a fontos!!!! annak.. lekeverek egyet :DD
13/38 anonim válasza:
minden nőnek a külső a fontos :P :D
14/38 anonim válasza:
Miért egy reklámból, hogy szűröd le, hogy milyen a természete? Nem izomagy, pont normális testalkata van.
15/38 anonim válasza:
nem szűröm le. éppen ezért véleményt sem tudok mondani. külső alapján meg nem fogok senkit se megitélni és pont.
16/38 anonim válasza:
imádom a keleti pasikat.
nekem nagyon bejön amúgy:)
nem túl izmos.. nemis az a borotváltmenyét.. van kis arcszőrzet. és a valóságba tutko nem olyan beképzelt:)
17/38 anonim válasza:
Te aztán nagyon okos vagy, megkérdezik, hogy külsőre bejön e, erre a válaszod, hogy nem ítélsz külsőről.
18/38 anonim válasza:
fogadd el, h másnak más a véleménye. nekem nem jön be. és kész.
19/38 anonim válasza:
nekem nemjön be,mert a párom jobb nála! a kérdezö a párom,Szeretlek Gyakori Rinya:-)
20/38 anonim válasza:
utolsó, látom nem vagyok egyedül. :) de miért ir ki ilyeneket a párod? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!