Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg annyira bejön nektek a fekete srác az Old Spice reklámból, mint ahogy azt ő előadja?
Figyelt kérdés
Nem, nem irigykedek rá, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.2011. okt. 22. 19:17
21/38 anonim válasza:
NEM! Több lányismerősömmel is beszéltünk róla, és falra mászunk tőle...
külsőre sem jön be, és a stílus, ahogy előadja magát egyenesen kiborít.
22/38 anonim válasza:
hehe, tudtam én h nem vok ezzel egyedül.. :)
23/38 anonim válasza:
Nem vagyok egyedül? Te is így vagy ezzel? Amúgy csak kiváncsiságból szerintem!
24/38 anonim válasza:
ugy ertettem h azzal nem vok egyedul, h nekem se jön be.. mert rinyalt itt nekem vki, h " talán nekünk jobb pasink van? ", én mondhatom, h nekem 1ooo x jobb van ám :DD
28/38 anonim válasza:
miért, nem elég ha nekem a legjobb? :)
29/38 anonim válasza:
72%os na rajtad jót nevettem :D
fontos hogy okos legyen de te egy egyszerű mondatot nem értesz. az igen :DDD
amúgy nekem külsőre nem az esetem de pont ez a magabiztossága tetszik amivel előadja magát
30/38 anonim válasza:
Annyira nyomorékok ezek az old spice reklámok. Most őszintén melyik pasi vágyik arra, hogy egy fekete csávó 25 centis farokkal szédítse a barátnőjét.
Vagy a korábbi reklám amikor a hapsinak csontig lerágják a lábáról a húst a piranhák.
Szemben pl az axe reklámokkal, amik szerintem a legeredetibbek közé tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!