Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőm azokat a csajokat akiket kedvel szájra puszival köszönti, mindezt gyakran előttem, mi lehet ez nála? 19L
Figyelt kérdés
Az osztálytársnőm a csajokat úgy üdvözli hogy megcsókolja őket vagy csak szájra puszi (de előtte mindig szimpla arcra puszik) , utána érdeklődik hogy hogyan érzi magát, milyen napja van, tehát egy teljesen természetes beszélgetés lesz belőle, ami szokatlan nekem, az a kezdés. Ez immár nála egy szokássá vált, semmi szemérmesség nincs benne gyakran nála ez az üdvözlési forma teljesen természetes, de a többi csajnak is, akik előtt ezt csinálja! Mi lehet ez nála? Engem még nem próbált meg így üdvözölni, s hogy engedném e neki? Nem tudom, még nem csókoltam nőt, de lehet, hogy egyszer kipróbálom mielőtt meghalok. :)2011. okt. 22. 00:06
21/22 anonim válasza:
Kettő. :D Örvendek és gratulálok, további nagyon sok boldogságot nektek! :)
22/22 anonim válasza:
hihi, nagyon szépen leírtad :)
Tényleg örülök, hogy ilyen jól megvagytok és hogy már jártok. Egy a furi nekem, hogy férfiakról, hölgyekről és nőkről beszélsz miközben te csak 19 vagy :D
A kedves párod hány éves ha nem tolakodó a kérdésem?
Egyébként én már majdnem egy éve járok egy lánnyal ő 2 évvel idősebb nálam, de nagyon jól megvagyunk. A nyáron költöztünk össze és azóta is együtt vagyunk. A szex is nagyon jó ráadásul ő modell és grafikusnak tanul. Szóval szépségben nem szenvedek hiányt :)
Ami a szülőket illeti az enyémek sem tudják, még azt sem, hogy leszbikus vagyok. Folyton nyaggatnak hogy mikor mutatok már be nekik egy fiút.
Majd akkor fognak nagyot nézni amikor a húgom is eléjük áll szintén ezzel a "problémával" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!