Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit gondoltok rólam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok rólam? Egy 10es skálán mennyit adnátok?

Figyelt kérdés

Már egyszer küldtem képet itt pár embernek, de nem tudok dűlőre jutni, hogy miért nincs sikerem a nőknél. A nő ismerőseim pozitívan vélekednek rólam, de senki olyan aki szóba jöhetne.

Ide nem raknék fel képet, hanem elküldeném annak aki kér.

22/F

2011. okt. 21. 18:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
küldhetsz:)
2011. okt. 21. 20:06
 22/30 anonim ***** válasza:
jöhet :)
2011. okt. 21. 20:47
 23/30 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki több válasz nem fog jönni, így levonhatom a következtetést az írásokból hogy legjobb esetben is átlagos vagyok =/ De így legalább már értem a dolgokat.
2011. okt. 21. 20:48
 24/30 A kérdező kommentje:
utolsónak még küldtem azért
2011. okt. 21. 20:49
 25/30 anonim ***** válasza:

Na figyelj... én már válaszoltam (e-mailben, fagyi). Az ember akkor átlagos, ha átlagosnak érzi magát, és ha szürke. Szürkének pedig semmiképp nem vagy mondható.

Ezért butaság ez a pontozás, mert az, hogy mondjuk 5-6 pontos átlaggal zártál, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy átlagos vagy.

Talán itt nem vagy a válaszolók egy részének az esete, de egyéniség vagy, ez látszik a fotóidon. Elhiheted nekem, hogy az, hogy milyen az arcod, az csak egy nagyon pici részlet, és viszonylag keveset ad hozzá ahhoz, hogy egyébként a kisugárzásod milyen.

Ezért nem is szeretem az ilyen "egy arckép alapján ítélj meg" kérés-kérdéseket, mert egy elkapott pillanat bőven kevés ahhoz, hogy itt bárki véleményt alkosson rólad.

Kicsit bízz magadban, ha el tudod érni azt, hogy elégedett legyél saját magaddal, akkor már nyert ügyed van.

Úgyhogy felesleges csüggedni, minden csak rajtad áll vagy bukik :)

2011. okt. 21. 21:04
 26/30 anonim válasza:
nekem is küldj légyszi:)
2011. okt. 22. 21:45
 27/30 anonim válasza:

szerintem legyen más a frizurád és szabadulj meg az arcszőrzetedtől, akkor lehetsz ööö olyan 9/10

de így inkább olyan 6/10....

a szemed szép.

2011. okt. 22. 23:14
 28/30 A kérdező kommentje:
Az arcszőrzet most ilyen mert növesztettem egy alkalomra, de nem mindig ilyen béna :P Hajon változtatni akarok csak még nem tudom hogy.
2011. okt. 22. 23:38
 29/30 ginger94 válasza:
na most küldj egy képet :D és ígérem mondok véleményt :D
2012. márc. 9. 21:10
 30/30 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet :)
2016. aug. 30. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!