Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok rólam? Egy 10es skálán mennyit adnátok?
Figyelt kérdés
Már egyszer küldtem képet itt pár embernek, de nem tudok dűlőre jutni, hogy miért nincs sikerem a nőknél. A nő ismerőseim pozitívan vélekednek rólam, de senki olyan aki szóba jöhetne.
Ide nem raknék fel képet, hanem elküldeném annak aki kér.
22/F
2011. okt. 21. 18:47
12/30 A kérdező kommentje:
vélemények is jöhetnének lassan :P Nem kell pozitívnak lenni ha nagyon nem akarja valaki kifejteni elég egy n/10-es véleményt írni.
2011. okt. 21. 19:12
13/30 anonim válasza:
Az igazat megvallva, nekem nem vagy az esetem. Bár ehhez hozzá kell tenni, hogy elég speciális ízlésem van =)
Úgyhogy csak a saját véleményemet írhatom le: nekem picit husinak tűnsz a képek alapján, és én azt a keskeny tábort erősítem, akik nem szeretik a macis fiúkat, de nem tűnik vészesnek. A másik, amit én nem szeretek, az az arcszőrzet. De alapvetően szép arcvonásaid vannak, és a szemed is szép =)
14/30 A kérdező kommentje:
Értem ez is egy vélemény :) De pontot is kérek :P
2011. okt. 21. 19:22
15/30 A kérdező kommentje:
Igazán írhatna akinek küldtem =/
2011. okt. 21. 19:43
17/30 anonim válasza:
Én meail-ben válaszoltam, azt hittem, a válaszokat sem szeretnéd nyilvánosan. Nálam 10/6-7.
18/30 A kérdező kommentje:
Nem probléma csak az arcom ne legyen publikus, nem akarok Celeb lenni :D
2011. okt. 21. 19:50
19/30 anonim válasza:
Nem értem miért ragaszkodsz a pontozáshoz, de csak hogy örülj: 5/10
20/30 A kérdező kommentje:
Mert a "nem jösz be" "nem rossz" és a "bejösz" között is vannak szintek. Pl lehet hogy azt mondod bejövök de pontban max egy 7/10 vagy azt hogy nem de pontban egy 3/10 ami már is több mint a semmi :)
2011. okt. 21. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!