Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk! Nektek melyik színész/ színésznő vagy valamilyen híresség tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen az itt lévők ízlésvilága :) Nekem például Edward Norton a favorit. Ő már évek óta nagyon tetszik. Nektek?2009. máj. 2. 23:22
21/31 anonim válasza:
Eva Longoria!!!! (desperate housewives)
Catherine Zeta Jones
Wentworth Miller (prison break)
Julian McMahon (nip/tuck)
22/31 anonim válasza:
én is Sebestyén Balázsra szavazok...nekem ö ugy jön be ahogy van,a mosolya,a humora,minden.
24/31 anonim válasza:
Gerard Butler, Christian Bale, Timothy Olyphant, Edward Norton...
Nők közül:
Angelina Jolie, Megan Fox, House sorozatból 13-as, Charlize Theron
25/31 anonim válasza:
Josh Hutcherson. még csak most lett 18,de isten pasi :D
26/31 anonim válasza:
Hugh Grant már évek óta a kedvencem, de Fenyő Iván sem rossz :P
27/31 anonim válasza:
Külföldi:
Matt Dallas,Johnny Depp,Chris Evans,Ian Somerholder, David Henrie,Jean-Luc Bilodeau
Magyar:
Brasch Bence,Kumich Tamás,Szabó-Kimmel Tamás,Kovács Lehel,Hári Richárd,Homonnay Zsolt
Most ennyi jött,vannak még többen akik tetszenek.
15/L
28/31 anonim válasza:
Jessica Alba.
A sztárvilágból ő az aki leginkább megtestesíti számomra az eszményi nőt.
29/31 anonim válasza:
Huuuh Johnny Depp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mindenekfelett:) Atrán ott van még Jason Statham,kucsera Gábor,Éjjel nappal budapest Kristóf.
30/31 askingcat666 válasza:
Külföldi: Leonardo DiCaprio
Magyar:Alföldi Róbert, Szabó- Kimmel Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!