Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk! Nektek melyik színész/ színésznő vagy valamilyen híresség tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen az itt lévők ízlésvilága :) Nekem például Edward Norton a favorit. Ő már évek óta nagyon tetszik. Nektek?2009. máj. 2. 23:22
11/31 A kérdező kommentje:
hm... tényleg jókat írtatok :) közbe nekem is eszembe jutott Hugh Jackman...hát ő egy istenkirály :)
És Kiera Knightley az én szívemhez sem áll túl közel...sőt nagyon távol. (nem tudom h kell írni a nevét, de nem is érdekel.)
Nők közül nekem is Nicole Kidman, meg Liv Tyler illetve Sophie Marceau.
2009. máj. 3. 01:29
12/31 anonim válasza:
Anne Hathaway
Lucy Liu
Jennifer Lopez
Eva Longoria
Katherine Heigl
13/31 anonim válasza:
Müller Attila
Sebestyén Balázs
Jesse Metcalfe
14/31 anonim válasza:
őőőőőő ez ide tartozik???nem 1 másik témakör? vagy csak a szinész tudatlanságomat probálom leplezni =)=)=D
15/31 anonim válasza:
úristen...most veszem észre h nem is tévézek :s csak az R P G-k meg a csajom :S be kellene kapcsolni néha a tv-t(van még BARÁTOK KÖZT??????)
16/31 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok: színésznők közül Anne Hathaway sztem is gyönyörű és bájos. egyszer valaki azt mondta, hasonlítok rá. hát mit ne mondjak, nagyon jól esett:)
18/31 anonim válasza:
19/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!