Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Smároltam 1 éve egy diszkóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smároltam 1 éve egy diszkóban egy lánnyal. Nemrég ráírtam és emlékezett rám. Ez jó jel? :D

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 22:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

azt hogy jó vagy rossz azt kideritem lassan, de valamilyen erzelmet hagytam benne....

most elgondolkoztam hogy mit is lattam en regen...egy videot a noi es ferfi agyrol...aztan meglett:

http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM

2:35-3:13 ig van errol szo. de az egesz eleg erdekes.

2011. okt. 17. 23:24
 12/16 anonim ***** válasza:

arra nem gondoltal h csak azert emlekezett rad , mert nem olyan lany aki bulikba mindenkivel ossze vissza smarol, de ez akkor megis megtortent....vagyis veled....es akkor ugymond egy maradando emlek szamara....

de ezt fokepp o tudja megmondani h miert is emlekszik ilyen jol rad

2011. okt. 17. 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
persze en magambol indulok most ki....tehat ha buliba valakivel csak ugy egyet csokoloznek...akkor emlekeznek ra nagyon sokaig....sot lehet eletem vegeig
2011. okt. 17. 23:32
 14/16 A kérdező kommentje:
hat igen ezt tole kell pontosan megtudnom. itt csupan toletek csak lehetosegeket varok, hogy milyen valaszra szamithatok tole :)
2011. okt. 17. 23:33
 15/16 Boda Gergő ***** válasza:
jó jó. nincs szüksége Cavintonra... Az énkoromban már annak is örülhet az asszony ha a nevére emlékszem...
2011. okt. 24. 01:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát aki nem amnéziás, szerintem emlékszik arra,hogy kivel cserélt nyált egy éve xD
2014. okt. 17. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!