Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy megbamult volna, vay honnan emlekezett erre?
Figyelt kérdés
Az egyik bulin azt mondta nekem az egyik srac, hogy a noknek nagyon jol all a parducmintas ruha, es hogy az a multkori feher szoknyam beinditotta a fantaziajat; meghogy tudom, hogy mire buknak a ferfiak?2011. jún. 8. 18:46
2/4 anonim válasza:
nem akarlak elkeseriteni de a párducmintás ruha minden csak nem szexis
3/4 A kérdező kommentje:
66% nem akarlak elkeseriteni, de ez csak a te sajat velememyed; en nagyon sok fiut/ferdit ismereke, akinek tetszik a leopard es a parducmintas ruha....
2011. jún. 8. 18:53
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nem megbántásképp, de ezzel a szöveggel inkább úgy gondolnám, hogy a pasi az a fajta, aki "kinéztem egy nőt és most fel szedem egy körre". Akkor viszont jól megfigyeli az "áldozatát". Egyébként, ha nem olyan, és tényleg érdeklődik... akkor azért figyelt meg. Az teljesen egyértelmű, hogy megnézett és emlékezetébe vésett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!