Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet pénz nélkül csajozni?
Hmm.. Csajozáshoz kvára nem kell pénz. ápoltság az kell. De gondolom akinek összeokádott inge van és seggszaga van a nadrágjának, akkor annak nem ez a legnagyobb problémája.
Odamész egy lányhoz. Beszélsz vele. Telefonszám. Ennyi. Fel sem hívtad, de már feldobtad a saját és a csaj napját is. Neki megmondták, hogy ma is jól néz ki, te pedig megmutattad magadnak, hogy ez is megvan. Fel ugye már nem hívhatod, mert az pénzbe kerül. A csajozás meg nem a dugásból áll. Hanem inkább a flörtölésből. Az meg megvolt. Nem kellett pénzt veszítened ezen.
Bár én az ápoltságot sem mondanám pénzkidobásnak, mert nem azért fürdök nap mint nap, hogy jó legyek a nőknél, hanem mert ez a XXI. század egyik legalapvetőbb követelménye, csak úgy, mint hogy viseljél (normális) ruhát.
Na,emberek! Prezentálok nektek ide pár sor idézetet. Ennél jobban én sem tudom megfogalmazni mi a lényeg.
Előre bocsátom, én azért szerettem mindig is a Rock, és a Heavy Metál műfaját,merte ezek számai legtöbbször az élet valós oldaláról szóltak, és nem egy virágról-virágra szálló,boldogságban döngicsélő méhecskéről.
Azok,akik ismerik az OSSIAN számait valószínűleg szeretik is,mivel ez a banda amellett, hogy a kemény műfajt képviselte,még dallamos is volt.
Na mármost,volt egy olyan számuk, hogy a, PÉNZ DALA.
Ebből had írjak nektek ide pár sort:
" Gyűlölsz talán, és mégis szükséged van rám.
Nélkülem semmi vagy,ne játszd magad!"
"Úrrá teszlek, hogyha majd a szolgám leszel,
ha értem élsz, és csak bennem hiszel.
Üres zsebbel,soha nem kerülhetsz ki győztesen:
Szélmalom harc lesz az életed nélkülem."
Na,kérem. Szerintem ebből mindenki értheti mi is a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!