Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet pénz nélkül csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet pénz nélkül csajozni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert haverokkal ezen vitatkozunk hónapok óta. Akkor azt is megkérdezném, hogy hogyan lehet pénz nélkül, mert idáig erről nem mondtak semmit.
2011. okt. 16. 14:09
1 2 3 4
 31/34 mountain ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy akik mást állítanak,azok önnmagukat is becsapják.
2011. nov. 2. 11:58
 32/34 anonim ***** válasza:
11:58 = Na végre!
2011. nov. 2. 12:45
 33/34 anonim ***** válasza:

Hmm.. Csajozáshoz kvára nem kell pénz. ápoltság az kell. De gondolom akinek összeokádott inge van és seggszaga van a nadrágjának, akkor annak nem ez a legnagyobb problémája.

Odamész egy lányhoz. Beszélsz vele. Telefonszám. Ennyi. Fel sem hívtad, de már feldobtad a saját és a csaj napját is. Neki megmondták, hogy ma is jól néz ki, te pedig megmutattad magadnak, hogy ez is megvan. Fel ugye már nem hívhatod, mert az pénzbe kerül. A csajozás meg nem a dugásból áll. Hanem inkább a flörtölésből. Az meg megvolt. Nem kellett pénzt veszítened ezen.

Bár én az ápoltságot sem mondanám pénzkidobásnak, mert nem azért fürdök nap mint nap, hogy jó legyek a nőknél, hanem mert ez a XXI. század egyik legalapvetőbb követelménye, csak úgy, mint hogy viseljél (normális) ruhát.

2011. nov. 2. 14:30
 34/34 mountain ***** válasza:

Na,emberek! Prezentálok nektek ide pár sor idézetet. Ennél jobban én sem tudom megfogalmazni mi a lényeg.

Előre bocsátom, én azért szerettem mindig is a Rock, és a Heavy Metál műfaját,merte ezek számai legtöbbször az élet valós oldaláról szóltak, és nem egy virágról-virágra szálló,boldogságban döngicsélő méhecskéről.

Azok,akik ismerik az OSSIAN számait valószínűleg szeretik is,mivel ez a banda amellett, hogy a kemény műfajt képviselte,még dallamos is volt.

Na mármost,volt egy olyan számuk, hogy a, PÉNZ DALA.

Ebből had írjak nektek ide pár sort:

" Gyűlölsz talán, és mégis szükséged van rám.

Nélkülem semmi vagy,ne játszd magad!"

"Úrrá teszlek, hogyha majd a szolgám leszel,

ha értem élsz, és csak bennem hiszel.

Üres zsebbel,soha nem kerülhetsz ki győztesen:

Szélmalom harc lesz az életed nélkülem."

Na,kérem. Szerintem ebből mindenki értheti mi is a lényeg.

2011. nov. 2. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!