Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet pénz nélkül csajozni?
Talán lehet, de fő a magabiztosság. Én legyek akármilyen magabiztos, ha van pénz a tárcámban, a jóistent is megb*szom.
Sokat jelent egy ideig. (Aztán belefárad az ember a sok idiótábaé s keresen egy normális nőt, de addig sok hülyén kell túl lenned. )
Erre a kérdésre - bár eldöntendő - nem lehet igent vagy nemet mondani. Persze vannak ingyenes programok is, de azért nem kártyázhattok minden esete otthon. A pénz pedig nem azért kell, mert a lánynak kell venni valamit, hanem, hogy vele tarthass, ha valami program van. Csak ingyenes programokból nem fogtok tudni közös élménybázist összerakni.
Persze függ a beállítottságtól is, hiszen vannak otthon ülő típusok is és ha mindketten azok vagytok, akkor egy-egy film, közös főzés (ami szintén pénz, mert nem lehet mindig rántottát tolni :) ) is kellemes kikapcsolódás lehet.
09:36
A bicaj karbantartását is a csajozás költségeihez számolod? Vagy esetleg az üveg üdítöt, szendvicset? Mert akkor maradj otthon és játssz azzal, amivel egyidős vagy, mert ilyen erővel minden pénzbe kerül...
Ebbe beleszólok én is.
Szerintem ahhoz nagyon jól kell kinézni hogy lehessen.
De a jó kinézet sincs ingyen..
Szóval pénz nélkül nem sok esélye lehet egy átlag embernek.
Valamennyi minimális pénz még akkor is szükséges hozzá. totál 0-ból szerintem nem lehet. Még ha nem vesztek semmit akkor is jó ha van valamennyi a zsebedben ,sose tudni mi lesz még alapon.
Van egy haverom aki ki tudja ezt hozni szinte nullából de csak ribanc (csövi) barátnői vannak és egy pár hétnél se szokott neki tovább tartani a dolog...
Miért ne lehetne?
Az, hogy azt látod mindenhol, hogy ha egy Mercedes-ben ülsz, ami a tiéd, akkor kapsz két bomba nőt, az azért van, hogy keress pénzt, és vedd meg tőlük a kocsit. Elvégre ez egy fogyasztói társadalom, ahol csak vásárolni kell, mondja a reklám...
Másrészt az a leggázabb a csajoknál, ha megpróbálod megvenni őket. Ha azért fizetsz, hogy veled legyenek. Megérzi az ember, és hát... Szarul esik nekem is, ha azt hiszik, hogy megvehetik az embert kilóra.
Nyilván annyi pénzt bele kell ölni, hogy legyen normális ruhád, meg hogy tudj venni magadnak egy piát/kaját, de ez a hétköznapi élet minimuma. 2000 Ft-ból simán lehet már csajozni.
Ha pedig akarsz neki venni valamit, akkor lehetőleg ne azt mond, hogy meghívlak egy italra, hanem azt, hogy iszom egy x-et, és iszik-e ő is. Ha igent mond, akkor aztán a kasszánál jöhet a probléma, hogy te nem akarod neki kifizetni, mert te magadnak veszel piát. De a helyzet miatt ki kell neki fizetned. :) Amikor először történt velem, akkor én is néztem közben, meg a csaj is, de később röhögtünk már az egészen.
10:12
Igazad is van. Minden pézbe kerül. S ha valaki éppen kijön rezsi kaja és ruhaügyileg a hónapban akkor meghúzza magát, nézi a tévét s nem megy ismerkedni. Miből? Ami neki elég abból nem jut többre. Nem lehet mindig sétálni, vagy körbebiciklizni a környéket. Kell az anyagi flexibilitás, különben rövid úton ellaposodik a dolog s a leányzó keres valaki mást. Ha éppen kijössz a pénzedből akkor mit tudsz tenni?
34 ffi
12:37
Hiszed vagy sem, egy értelmesebb csaj fel tudja fogni ezt is... Meg ha ilyen helyzetben van valaki, akkor sajnos nem a csajozás a legnagyobb problémája :( Komolyan sajnálom, hogy ilyen előfordulhat. Több szerencsét minden ilyen embernek!
De ebben az esetben nem hiszem, hogy a kinézett leányzó hibája.
Hát én már elég sok mindent megértem,a negyedik X-et taposom,és kijelenthetem,hogy pénz nélkül semmit sem lehet,tehát ezt sem.
A lényeg,hogy ha pénzed van,akkor valaki vagy az emberek szemében,ha meg nincs,akkor senki.
Ha valakinek egy peták sem csörög a zsebében,az lehet akármilyen zsenike,nem jut semmire.
Mindenhez pénz kell,és nem csak a háborúhoz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!