Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet pénz nélkül csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet pénz nélkül csajozni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert haverokkal ezen vitatkozunk hónapok óta. Akkor azt is megkérdezném, hogy hogyan lehet pénz nélkül, mert idáig erről nem mondtak semmit.
2011. okt. 16. 14:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nekem a humor,meg a kisugárzás fontosabb...mi például sokszor fizetjük felesbe a programokat,azt sem várom el,hogy mindenfélét vegyen nekem(ez az ajándék dolog sok nőnél olyan berögzültség,mint az,hogy egy nő sosem kezdeményezhet)...egyébként a számomra jó pasinak legyen jó a szövege,szerintem az a legfontosabb,nem hiszem,hogy egy csajjal úgy kezdenéd az ismerkedést,hogy bevillantasz egy húszezrest,hanem általában beszélgetni kezdesz vele...ha érdekesnek talál,akkor oké,ha nem,akkor ez van...szóval szerintem egy jó pasi legyen szellemes...az én barátom nem milliomos,de én mégis így szeretem,ahogy van...viszont tényleg vannak olyan csajok,akik csak a pénzre mennek,szerintem már csak ezért sem éri meg csak a pénzre támaszkodni a csajozásban,mert akkor honnan fogod tudni,hogy magadért kedvel?
2011. okt. 16. 17:46
 12/34 IQnindzsa ***** válasza:

Szigorúan a kérdésre válaszolva : Lehet, de sokkal roszabb a hatásossága a csajozásnak.

Nem azért mert pénzéhes lenne minden nő... hanem egészen egyszerűen vannak bizonyos kiadások amikor elmentek valahova. Azt nem várhatod el ,hogy a lány fizesse a te kajádat a mekiben... Érted? Nem arról van szó h tejben vajban kell fürdetned és gyémánt fülbevalót kell adnod neki minden héten kétszer. De valamennyi pénz az kell. Ennyi.

2011. okt. 21. 05:19
 13/34 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelemben nemszámít a pénz,lagalábbis én ígyvagyok vele,az érzelmek és a boldogság számit,ezt pénzért nemlehet megvenni!
2011. okt. 21. 07:27
 14/34 anonim ***** válasza:
elősször az ismerkedés fontos,és a belsö értékek,akkor derűl ki hogy mien, ha meghívod valahová és elbeszélgettek,az már sokat számít.
2011. okt. 21. 07:34
 15/34 anonim ***** válasza:
Blablabla. Az élethez valamilyen szinten pénz kell. Nem lehet felszabadultan ismerkedni ha minden garast a fogaidhoz kell verni. Nem lehet állandóan ingyenes programokat kitalálni. Nem az a legfontosabb, de nem elbagatelizálandó probléma. Arra hivatkozol hogy nincs kedved ide vagy oda elmenni mert kellemetlen lenne bevallani hogy arra a hónapra már nem tudsz ilyenekre áldozni. Férfiatlan érzés.
2011. okt. 21. 08:22
 16/34 anonim ***** válasza:
Lehet, de akkor jól kell kinézned.
2011. okt. 21. 08:28
 17/34 anonim ***** válasza:
Pedig ez a 20 ezres téma nem is rossz, pl ha bűvészkedek és előhúzok a lány blúzából egy húz ropist-kedvcsinálónk, aztán egy újabbat a hajából és megint egy újabbat a füle mögül, akkor biztosan kedve lesz hozzám, hogy a semmiből is pénzt csinálok.
2011. okt. 21. 09:07
 18/34 anonim ***** válasza:

Én pl szívesen megyek randi címszó alatt bicajozni. Így egy szembejövő parkban lehet találni akár egy remek padot, ahol kicsit lehet romantikázni (nem dugásra gondoltam...).

Kár, hogy ehhez most már kissé hűvös van :(

2011. okt. 21. 09:16
 19/34 anonim ***** válasza:

09:16

Én sokat bicajoztam. Az sem költségmentes.

2011. okt. 21. 09:36
 20/34 anonim ***** válasza:

Én úgy jöttem össze a barátommal, hogy egy kolliba kerültünk és minden este elkísért a városba sétálni. Aztán meg egymásba szeretünk és most meg járunk.

Egy séta nem kerül semmibe.

2011. okt. 21. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!