Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az akit jó megölelni? Általába hányszor szoktatok megölelni valakit 1 nap? (fiúk, lányok egyaránt irhatnak)
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 20:09
1/10 anonim válasza:
Én a barátomat sokszor ölelgetem csak ugy,mert nekem aranyos:)de még nem számoltam meg kb hányszor egy nap:)
2/10 anonim válasza:
Naponta kb 7szer 8szor de van mikor töbször.
3/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolót irigylem :)
2009. máj. 1. 20:32
4/10 anonim válasza:
ha lenne barátnőm én csak egyszer ölelném meg.:) az első csók pillanatától amíg a halál el nem választ!:)))
5/10 anonim válasza:
Szerintem az igazán szívből jövő ölelést csak azoknak tudjuk "átadni", aki(kek)t szívből szeretünk. Én anyukámat szoktam megölelni.:)
Az embernek szüksége van naponta arra, hogy érintkezzen más emberekkel:)
6/10 anonim válasza:
Én is azokat szeretem megölelni akiket nagyon szeretek, családtagok és a párom. Ha úgymond " idegen" vagy kevésbé közel álló személyról van, találkozásnál stb az már kicsit kellemetlen...
Nem tudom naponta hányszor öleljük meg egymást, de az biztos, hogy nagyon soxor :)
7/10 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer megölelte az ember a kedvesét - akkor minek elengedni?
8/10 anonim válasza:
Amikor csak tehetem, akkor a barátnőmet ölelem, imádom, ha egymás karjaiban vagyunk. ^^ Akkor kívánom azt, hogy tartana örökké az a pillanat. :)
17/F
9/10 A kérdező kommentje:
olyan jó lehet nektek *.* köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 1. 23:22
10/10 anonim válasza:
Én még soha nem öleltem meg senkit... Napi osztásban ez úgy 0.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!