Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy lánnyal, akinek már van babája?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok. Egy születésnapi bulin ismerkedtem meg egy lánnyal múlt héten pénteken. Tök jól eldumálgattunk, szimpatikusak voltunk egymásnak meg minden, és hazakísértem este. Akartam neki adni egy búcsúcsókot, amikor elhúzódott, és mondta hogy el kell mondania valamit...van egy két éves kislánya, a szüleivel lakik, és ők segítenek neki a nevelésében. 20 éves a lány, kérdeztem tőle hogy hogy hogy megtartotta, aztán elmondta hogy későn vette észre,ugyan úgy meg volt neki minden hónapban, csak 1-2-3 napokat késett, rosszul volt néha,majd egyik hónapban már majdnem 1,5 hetet késett, akkor ment el dokihoz, és ott mondták neki hogy lassan 3. hónapos terhes. De mondta is ha előbb tudja, sem lett volna szíve valószínűleg abortuszra menni...most nem tudom mi tévő legyek. Ő mondta nekem, hogy ha engem ez zavar akkor mind1, nem baj neki, meg megszokta hogy amikor megtudják többet nem keresik, de nem tudom mit csináljak...persze hívtam azóta, meg beszéltünk, de nem hívtam el sehova,és lehet hogy ebből már azt gondolja hogy maradjunk csak barátok...ti összejönnétek vele? Amúgy egy gyönyörű hosszú szőke hajú lány, csodálatos alakkal, bájos arccal, kedves, rendes, aranyos normális, csak jó tulajdonságai vannak, már amennyire eddig megismertem. Zavarna titeket? Akkor is ha tudnátok hogy semmilyen felelősséggel nem jár a gyerek(egyenlőre, amíg esetleg komolyra nem fordulnak a dolgok)? Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit cselekedtetek? Előre is köszönöm!
2011. okt. 15. 17:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Na akkor megpróbálom ma este elhívni valahova:) köszi a válaszokat!
2011. okt. 15. 17:42
 12/28 anonim ***** válasza:

Azért nagyon gondold meg. Sok férfi csak azután gondol bele, hogy a más gyerekére költi majd a fizetését akár egy életen át, amikor az a pici gyerek már őt megszerette.

Szakításkor a gyerekkel is "szakítassz", pedig ő semmiről nem tehet, semmiről semmit nem tud.

Ha bizonytalan vagy, ne tedd ki ennek...

2011. okt. 15. 17:55
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem is, egyenlőre beszélgetnék vele egy jót, aztán a gyerekkel való találkozás(persze ha mindketten elhatározzuk hogy egy próbát megér, és nem egy két három hét alatt) ráér majd. Addig meg minden úgy is kiderülne:)
2011. okt. 15. 17:58
 14/28 anonim ***** válasza:

Nem kell már egyből a közös életről tervezgetni, meg hogy a fél fizetését más kölkére költi. Még le se feküdtek, de már mindenki a szakítással riogat. :-)

Egyszerűen töltsenek el egy kellemes estét beszélgetéssel, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.

2011. okt. 15. 17:59
 15/28 anonim ***** válasza:
Egy próbát szerintem is megér.
2011. okt. 15. 18:08
 16/28 anonim ***** válasza:

Rád van bízva, nem fog megharagudni, ha majd lelépsz. 23 évesen senkitől sem várhatóak el az apai érzések, a pótapaiak főleg nem.

Én nő vagyok ugyan, de sosem kellene olyan pasi, akinek gyereke van.

Szóval én kívánom, hogy összejöjjön, de ne csalódj magadban, vagy ne érezd rosszul magad, ha nem fog menni

2011. okt. 15. 18:10
 17/28 anonim ***** válasza:
És a gyerek igazi apjával mi van?
2011. okt. 15. 18:15
 18/28 A kérdező kommentje:
A srácról sokat nem tudok, csak azt hogy nem érdekelte a gyerek és lemondott róla, meg miután kiderült el is költözött innen 350 km-re...miután elmondta nem kérdezte róla inkább többet...
2011. okt. 15. 18:17
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem igen lehet hibáztatni azt a srácot sem. Főleg hogy neki így nem igen volt választása, nem dönthetett arról akarja-e a gyereket vagy sem.
2011. okt. 15. 18:18
 20/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk én kifejezetten gyerekpárti vagyok, nekem nem lenne akadály (azt hiszem) hogyha amúgy működik a kapcsolat...
2011. okt. 15. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!