Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy lánnyal, akinek már van babája?
Azért nagyon gondold meg. Sok férfi csak azután gondol bele, hogy a más gyerekére költi majd a fizetését akár egy életen át, amikor az a pici gyerek már őt megszerette.
Szakításkor a gyerekkel is "szakítassz", pedig ő semmiről nem tehet, semmiről semmit nem tud.
Ha bizonytalan vagy, ne tedd ki ennek...
Nem kell már egyből a közös életről tervezgetni, meg hogy a fél fizetését más kölkére költi. Még le se feküdtek, de már mindenki a szakítással riogat. :-)
Egyszerűen töltsenek el egy kellemes estét beszélgetéssel, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
Rád van bízva, nem fog megharagudni, ha majd lelépsz. 23 évesen senkitől sem várhatóak el az apai érzések, a pótapaiak főleg nem.
Én nő vagyok ugyan, de sosem kellene olyan pasi, akinek gyereke van.
Szóval én kívánom, hogy összejöjjön, de ne csalódj magadban, vagy ne érezd rosszul magad, ha nem fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!